Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο κωπηλάτης Mikhail Pavlov αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί έκανε ... like στον Putin

Ο κωπηλάτης Mikhail Pavlov αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί έκανε ... like στον Putin
Προκλητική απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κανόε
Η Διεθνής Ομοσπονδία Κανόε (ICF) αποφάσισε να αποκλείσει τον Ρώσο κωπηλάτη κανό Mikhail Pavlov από όλα τα διεθνή τουρνουά της επειδή έκανε Likes στο κοινωνικό του δίκτυο κάτω από το βίντεο της ορκωμοσίας του Ρώσου Προέδρου Putin.
Οι κωπηλάτες κανό Pavlov και ο συμπαίκτης του Zakhar Petrov ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν στον προκριματικό αγώνα απόστασης των Ολυμπιακών Αγώνων 500 μέτρων για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
«Οι δύο κωπηλάτες είχαν αρχικά προγραμματιστεί να αγωνιστούν στα 500 μέτρα για τους Ολυμπιακούς αγώνες στην Ουγγαρία την Τετάρτη», είπε ο Arkhipov.
«Ωστόσο, λίγες μέρες πριν την έναρξη, αποκλείστηκαν.
Το διπλό κανό αντικαταστάθηκε επειγόντως από τον Alexey Korovashkov και τον Ivan Shtyl, οι οποίοι κέρδισαν άδεια στα προκριματικά.

Σχολιάστηκε στη Ρωσία

Μιλώντας για την ανάκληση της άδειας συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Arkhipov είπε: "Υπήρξε κλήση; Μαντέψτε ποιος έκανε την κλήση. Στην πραγματικότητα το ICF είναι αρμόδιο για τη λήψη της απόφασης".
Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 θα φιλοξενηθούν από τη γαλλική πρωτεύουσα του Παρισιού μεταξύ 26 Ιουλίου και 11 Αυγούστου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης