Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος May: «Ουσιαστική» ψηφοφορία για το Brexit αύριο (12/3), όπως έχει προγραμματιστεί

Εκπρόσωπος May: «Ουσιαστική» ψηφοφορία για το Brexit αύριο (12/3), όπως έχει προγραμματιστεί
Η Theresa May θα πραγματοποιήσει αύριο (12/3) μια «ουσιαστική» ψηφοφορία για τη συμφωνία της για το Brexit, όπως έχει προγραμματιστεί, δήλωσε ο εκπρόσωπός της
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, θα πραγματοποιήσει αύριο (12/3/2019) μια «ουσιαστική», όπως λέγεται, ψηφοφορία για τη συμφωνία της για το Brexit, όπως έχει προγραμματιστεί, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της, «απαντώντας» σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι θα μπορούσε να υποβαθμίσει το καθεστώς της ψηφοφορίας σε «προσωρινή».
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η πρόταση θα δημοσιευθεί αργότερα σήμερα, ενώ συνέστησε προσοχή απέναντι στην σπέκουλα.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η δέσμευση της May για τη διεξαγωγή τριών ψηφοφοριών για το Brexit αυτή την εβδομάδα εξακολουθεί να ισχύει.
Όπως συνέχισε ο εκπρόσωπος, η Βρετανίδα πρωθυπουργός συνομίλησε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, αλλά και με αρκετούς Ευρωπαίους ηγέτες κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.
Ο εκπρόσωπος υπογράμμισε ακόμη ότι η May παραμένει επικεντρωμένη στην επίτευξη του Brexit, ενώ πιστεύει ότι παραμένει επιθυμία και των δύο πλευρών για το Ηνωμένο Βασίλειο να αποχωρήσει από την ΕΕ με συμφωνία.
Νωρίτερα, ο πολιτικός συντάκτης της «Sun», Tom Newton Dunn, μετέδιδε πως η May είναι πιθανό να αλλάξει το καθεστώς της ψηφοφορίας που αναμένεται να διεξαχθεί αύριο από «ουσιαστική» σε «προσωρινή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης