Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε κανέναν

Κρεμλίνο: Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε κανέναν
Ο Peskov αναφέρθηκε και στις κυρώσεις των ΗΠΑ σε δύο πλοία και μία εταιρεία που σχετίζονται με τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2

Η Ρωσία δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε κανέναν και δεν κάνει επιθετικά σχέδια, ξεκαθάρισε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Peskov.
«Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να επιτεθεί σε κανέναν.
Η Ρωσία δεν κάνει κανένα επιθετικό σχέδιο. Και είναι εντελώς λάθος να πούμε το αντίθετο. Επίσης είναι εντελώς λάθος να συσχετίζουμε οποιεσδήποτε κινήσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο έδαφος της χώρας μας με τέτοια σχέδια. Αυτό δεν είναι αλήθεια» δήλωσε ο Peskov σε δημοσιογράφους.

Για τον Nord Stream 2

Νωρίτερα σήμερα 23/11, ο Peskov αναφέρθηκε και στις κυρώσεις των ΗΠΑ σε δύο πλοία και μία εταιρεία που σχετίζονται με τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, η Ρωσία καταδικάζει τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ και τις θεωρεί συνέχεια της πολιτικής κυρώσεων της Ουάσιγκτον.
«Οι κυρώσεις εναντίον του Nord Stream είναι η συνέχεια αυτής της πολιτικής κυρώσεων, την οποία η Ουάσιγκτον αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει...
Φυσικά, αυτό είναι κάτι στο οποίο έχουμε αρνητική στάση. Αλλά και πάλι, θεωρούμε πως αυτό είναι παράνομο και λάθος» τόνισε έπειτα ο Peskov.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης