Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραγικό: Πέθανε πριν 2 χρόνια, δεν την έψαξε κανείς και την βρήκαν καθισμένη στην πολυθρόνα της

Τραγικό: Πέθανε πριν 2 χρόνια, δεν την έψαξε κανείς και την βρήκαν καθισμένη στην πολυθρόνα της
Την Μαρινέλα Μπερέτα δεν είχε αναζητήσει κάποιο συγγενικό πρόσωπο, δήλωσαν εκπρόσωποι της αστυνομίας προσθέτωντας ότι διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό οποιουδήποτε συγγενούς της

Επί δύο χρόνια το σπίτι μιας μοναχικής γυναίκας στην ειδυλλιακή λίμνη Κόμο στη βόρεια Ιταλίας, έκρυβε ένα ανατριχιαστικό μυστικό. Τη νεκρή ιδιοκτήτριά του που πέθανε καθισμένη στην πολυθρόνα της και παρέμεινε σε αυτή τη στάση μέχρι που εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.
Η σορός της 70χρονης μοναχικής Ιταλίδας εντοπίστηκε από μονάδα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κλήθηκε να παρέμβει στην κατοικία της έπειτα από κλήση γειτόνων για ένα δέντρο που είχε πέσει εξαιτίας της οργιώδους βλάστησης, όπως δήλωσε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης η εκπρόσωπος του δήμου του Κόμο Φραντσέσκα Μανφρέντι.
Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτά τα δύο χρόνια κανείς δεν ανησύχησε για την τύχη της Μαρινέλα Μπερέτα, όπως ήταν το όνομά της.
Όπως μετέδωσε το ιταλικό SkyTg24, η νεκρή γυναίκα παρέμεινε σε καθιστή θέση στο σαλόνι του σπιτιού της.
Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα αλλά μια πρώτη εκτίμηση των ιατροδικαστών είναι πως ο θάνατός της επήλθε κάποια στιγμή στο τέλος του 2019. Η κατάσταση προχωρημένης σήψης στην οποία βρίσκεται καθιστούν δυσχερή την εξαγωγή ακριβέστερων συμπερασμάτων.
Την Μαρινέλα Μπερέτα δεν είχε αναζητήσει κάποιο συγγενικό πρόσωπο, δήλωσαν εκπρόσωποι της αστυνομίας προσθέτωντας ότι διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό οποιουδήποτε συγγενούς της.
Η ημερομηνία της κηδείας δεν έχει προσδιοριστεί. Ο δήμαρχος του Κόμο Μάριο Λαντριτσίνα ωστόσο, καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να παραβρεθούν. Σε δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ είπε πως η κηδεία της θα γίνει δαπάνη του δήμου ως ελάχιστη τιμή στην συμπολίτισσά τους που πέθανε μόνη και ξεχασμένη. Η Μπερέτα, όπως έγινε γνωστό από τις δημοτικές αρχές, δεν ήταν εγγεγραμμένη σε κάποια λίστα για παροχή βοήθειας στο σπίτι.

"Αυτή είναι στιγμή να βρεθούμε όλοι μαζί. Ακόμα κι αν αυτή η γυναίκα δεν είχε κανέναν συγγενή, μπορούμε τώρα να γίνουμε εμείς όλοι οι συγγενείς της", δήλωσε ο Μάριο Λαντριτσίνα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης