Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ουκρανική αντιπολίτευση καλεί για επείγουσες ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα – Εμπλοκή στην ΕΕ για τρίτο πακέτο κυρώσεων

Η ουκρανική αντιπολίτευση καλεί για επείγουσες ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα – Εμπλοκή στην ΕΕ για τρίτο πακέτο κυρώσεων

Τι ανακοίνωσε ο συμπρόεδρος του κόμματος For Life Yuri Boyko – Πιέσεις στον πρόεδρο Zelensky 

Σχετικά Άρθρα

Η ένωση των κομμάτων της Ουκρανικής Αντιπολίτευσης με το For Life καλεί για επείγουσες ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, δήλωσε ο συμπρόεδρος του κόμματος Yuri Boyko στο κανάλι του YouTube SolovievLive, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2021.
«Η παράταξή μας συνεδρίασε σήμερα στο κοινοβούλιο.
Ζητούμε επείγουσες συνομιλίες, και να αναδειχθεί άμεσα η πρόθεση για να ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαπραγματεύσεις για να τερματιστεί γρήγορα αυτή η σύγκρουση», είπε.

Τρίτο πακέτο κυρώσεων

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε συνομιλίες για ένα τρίτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, δήλωσε στο Reuters ένας διπλωμάτης της Ε.Ε. το Σάββατο 26 Φερβουαρίου 2022.
Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν ένας περαιτέρω γύρος κυρώσεων θα περιλάμβανε μέτρα που θα επηρεάσουν την πρόσβαση της Ρωσίας στο παγκόσμιο σύστημα πληρωμών SWIFT, μεταδίδει το πρακτορείο, καθώς στον πλήρη αποκλεισμό από αυτό αντιτίθεται σθεναρά η Γερμανία.
Την ίδια ώρα, Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky χαιρέτισε τις κινήσεις για την αποσύνδεση της Ρωσίας από τον «παγκόσμιο χρηματοοικονομικό πολιτισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης