Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνδυνος για την εθνική κυριαρχία των κρατών οι υπερεξουσίες του ΠΟΥ – Επιβάλλεται παγκόσμια «ιατρική τυραννία»

Κίνδυνος για την εθνική κυριαρχία των κρατών οι υπερεξουσίες του ΠΟΥ – Επιβάλλεται παγκόσμια «ιατρική  τυραννία»
Ειδικοί στο διεθνές δίκαιο και την υγειονομική περίθαλψη είπαν ότι ο απώτερος στόχος είναι η επιβολή «ιατρικής τυραννίας» στην ανθρωπότητα και όχι η προστασία της υγείας
Σχετικά Άρθρα

Σημαντική απειλή για την εθνική κυριαρχία των κρατών αποτελεί η ενδυνάμωση φορέων του ΟΗΕ, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) που προικοδοτείται με υπερεξουσίας.
Μετά από κάποιες μικρές αλλαγές στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) που εγκρίθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΠΟΥ, ο οργανισμός και τα μέλη του εργάζονται για νέες, εκτενείς τροποποιήσεις στους παγκόσμιους κανόνες. που Θθα υποβληθούν τον Σεπτέμβριο.
Ταυτόχρονα, οι ηγέτες του ΠΟΥ και τα μέλη του χρόνου αναπτύσσουν επίσης μια νέα Διεθνή Συνθήκη για την Πανδημία.
Η επικείμενη διεθνής συμφωνία, η οποία είναι ακόμη υπό σύνταξη, αναμένεται να παραχωρήσει τεράστιες νέες εξουσίες στον ΠΟΥ εάν εγκριθεί, αναφέρει ο ιστότοπος Epoch Times.

«Ιατρική τυραννία»

Τόσο οι τροποποιήσεις όσο και η υπό διαπραγμάτευση συνθήκη έχουν ως στόχο να δώσουν τη δυνατότητα στον ΠΟΥ να καταπολεμήσει παγκόσμιες κρίσεις υγείας όπως οι πανδημίες, σύμφωνα με τις ΗΠΑ.
Ωστόσο, οι Αμερικανοί νομοθέτες σε πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο πιέζουν σκληρά σε αντίθετη κατεύθυνση.
Ειδικοί στο διεθνές δίκαιο και την υγειονομική περίθαλψη είπαν στους The Epoch Times ότι ο απώτερος στόχος είναι η επιβολή «ιατρικής τυραννίας» στην ανθρωπότητα και όχι η προστασία της υγείας.

«Ο ΠΟΥ είναι διεφθαρμένος Οργανισμός»

«Αυτή είναι απλώς άλλη μια μεγάλη ολοκληρωτική αρπαγή εξουσίας από τα CDC, τον ΠΟΥ, τον Bill Gates, τη Big Pharma, τη βιομηχανία Biowarfare, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και άλλους για να επιβάλουν την ιατρική τους τυραννία στην ανθρωπότητα», δήλωσε ο Francis Boyle, καθηγητής. Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις.
Ο ίδιος κάλεσε τις ΗΠΑ αλλά και άλλα κράτη να αντιδράσουν στην αρπαγή εξουσίας που συντελείται
Ο Boyle χαρακτήρισε τον ΠΟΥ μια «εγκληματική οργάνωση» που είναι «εντελώς σάπια, διεφθαρμένη και απεχθής».
Προέτρεψε σθεναρά να μην δοθεί στον ΠΟΥ περισσότερη εξουσία ή χρήματα.
«Δεν είναι τίποτα άλλο από μια μπροστινή οργάνωση για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τη βιομηχανία βιοπολέμου και τον Γκέιτς», πρόσθεσε αναφερόμενος στον δισεκατομμυριούχο συνιδρυτή της Microsoft Bill Gates.
Ο καθηγητής διεθνούς δικαίου, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές υποθέσεις μεγάλου ενδιαφέροντος υποστήριξε επίσης ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι του ΠΟΥ θα πρέπει να εξεταστούν για πιθανή δίωξη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Μεταξύ άλλων ανησυχιών, ο Boyle επεσήμανε τη χορηγία του ΠΟΥ στο διαβόητο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan, το οποίο πολλοί υποπτεύονται ότι είναι η πηγή της επιδημίας του παγκόσμιου ιού, καθώς και τον ρόλο του οργανισμού στην προώθηση των εμβολίων για Covid, τα οποία χαρακτήρισε επικίνδυνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Boyle συναντήθηκε με δικαστικούς λειτουργούς σε όλες τις ΗΠΑ προτείνοντας την απαγγελία κατηγοριών βασικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους για τη διαχείριση της πανδημίας του Covid.
Χωρίς πολλές αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, τα κράτη μέλη του ΠΟΥ πραγματοποίησαν την 75η συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας στη Γενεύη από τις 22 έως τις 27 Μαΐου για να συζητήσουν σημαντικές αλλαγές στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του οργανισμού.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης