Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Επίθεση με πυραύλους στην πόλη Chortkiv – Η Ρωσία υποστηρίζει ότι κατέστρεψε αποθήκη με αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα

Ουκρανία: Επίθεση με πυραύλους στην πόλη Chortkiv – Η Ρωσία υποστηρίζει ότι κατέστρεψε αποθήκη με αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν τρία ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη Su-25 κοντά στο Donetsk και στο Χάρκοβο στην Ανατολική Ουκρανία

Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν πυραύλους Kalibr τύπου κρουζ, για την καταστροφή μιας μεγάλης αποθήκης με αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα, στην περιοχή Ternopil της Ουκρανίας, όπως μετέδωσε την Κυριακή 12/6 το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Επίσης, οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν τρία ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη Su-25 κοντά στο Donetsk και στο Χάρκοβο στην Ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με το Interfax που επικαλέστηκε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Επίθεση με πυραύλους στην πόλη Chortkiv

Επίθεση με πυραύλους στη πόλη Chortkiv της δυτικής Ουκρανίας είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί μερικώς μια στρατιωτική εγκατάσταση και να τραυματιστούν 22 άνθρωποι, όπως ανέφερε σε διαδικτυακή ενημέρωση ο κυβερνήτης της περιοχής Ternopil .
Ο Volodymyr Trush δήλωσε ότι τέσσερις πύραυλοι έπληξαν την πόλη, σε απόσταση 75 χιλιομέτρων νότια του Ternopil το βράδυ του Σαββάτου 11/6.
«Όλοι οι πύραυλοι προήλθαν από τη Μαύρη Θάλασσα. Μια στρατιωτική εγκατάσταση καθώς και μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις καταστράφηκαν μερικώς. Δεν υπάρχουν νεκροί, αλλά έχουμε τραυματίες και 22 άνθρωποι νοσηλεύονται», δήλωσε ο Volodymyr Trush, προσθέτοντας ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένα 12χρονο παιδί.
Σημείωσε ότι καταστράφηκαν τέσσερα κτίρια διαμερισμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης