Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Siemens εξαγοράζει την Brightly - Στα 1,88 δισ. δολάρια το τίμημα

Η Siemens εξαγοράζει την Brightly - Στα 1,88 δισ. δολάρια το τίμημα
Η Brightly είναι ένας πάροχος λογισμικού διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων
Σχετικά Άρθρα
Η εισηγμένη στη Wall Street μετοχή της Siemens AG σημείωσε άνοδο 0,7%, καθώς η Clearlate Capital Group L.P. ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία για την πώληση της Brightly Software Inc. με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα στη γερμανική εταιρεία διαφοροποιημένης τεχνολογίας Siemens έναντι τιμήματος 1,88 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Οι όροι της συμφωνίας, που αναμένεται να κλείσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2022, περιλαμβάνουν την καταβολή 1,58 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά και 300 εκατομμύρια δολάρια που θα δοθούν υπό την μορφή των πληρωμών κερδών.
Η Brightly είναι ένας πάροχος λογισμικού διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων τον οποίο απέκτησε η Clearlake τον Ιούνιο του 2019.
Η εξαγορά της Brightly θα μας επιτρέψει να ανέβουμε επίπεδο στην απόδοση τη διαχείρισης κτιρίων», δήλωσε ο Matthias Rebellius, διευθύνων σύμβουλος της Siemens Smart Infrastructure.
«Με την απρόσκοπτη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των προσφορών μας, οι πελάτες μας θα μπορούν να περιμένουν βελτιωμένη απόδοση, χαμηλότερους χρόνους διακοπής λειτουργίας και κόστος συντήρησης, μικρότερους κύκλους ζωής, καλύτερες αποφάσεις βάσει δεδομένων και πιο ικανοποιημένους ενοικιαστές».
Η μετοχή της Siemens στο αμερικανικό χρηματιστήριο έχει υποχωρήσει 36,3% από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, ενώ ο S&P 500 κατά το ίδιο διάστημα έχει χάσει 18,0%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης