Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bolsonaro (Βραζιλία): Οι κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας απέτυχαν, δεν έφεραν αποτέλεσμα

Bolsonaro (Βραζιλία): Οι κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας απέτυχαν, δεν έφεραν αποτέλεσμα
Η Βραζιλία τηρεί πολιτική ισορροπίας έναντι του Putin υποστήριξε ο Bolsonaro
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως οι οικονομικές κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία απέτυχαν και δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, διατύπωσε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro, ο οποίος υπογράμμισε πως η Βραζιλία τηρεί μια πολιτική ισορροπίας έναντι του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin.
«Οι οικονομικοί φραγμοί που επέβαλαν οι ΗΠΑ και η Ευρώπη σε βάρος της Ρωσίας δεν έφεραν αποτέλεσμα» είπε μιλώντας σε υποστηρικτές του ο Bolsonaro, ο οποίος είπε πως ασκεί πολιτική «ισορροπίας» έναντι του Putin και του πολέμου στην Ουκρανία.
Μάλιστα υποστήριξε ότι αυτή η προσέγγιση της κυβέρνησης του είναι που επέτρεψε στην χώρα να αγοράσει από τη Ρωσία λιπάσματα, τα οποία θεωρούνται άκρως απαραίτητα για την αγροτική παραγωγή της Βραζιλίας.
Σημειώνεται πως και ο πρόεδρος Putin υποστήριξε χθες Πέμπτη 7/7 πως οι κυρώσεις της Δύσης προφανώς και προκαλούν προβλήματα και δυσκολίες στη ρωσική οικονομία, αλλά όχι αυτές που «υπολόγιζαν εκείνοι που ξεκίνησαν το οικονομικό blitzkrieg (κεραυνοβόλος πόλεμος) εναντίον της Ρωσίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης