Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ταϊβάν: Νεκρός ύστερα από καρδιακή προσβολή 57χρονος Αξιωματούχος, υπεύθυνος πυραυλικού προγράμματος

Ταϊβάν: Νεκρός ύστερα από καρδιακή προσβολή 57χρονος Αξιωματούχος, υπεύθυνος πυραυλικού προγράμματος
Ο 57χρονος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές, κατέληξε ύστερα από καρδιακή προσβολή, ενώ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν βρέθηκαν ενδείξεις «εισβολής»
Σχετικά Άρθρα

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη, βρέθηκε ο αναπληρωτής επικεφαλής της μονάδας έρευνας και ανάπτυξης στο υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν.
Ο Ou Yang Li-hsing, αναπληρωτής επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας Chung-Shan που ανήκει στον στρατό, κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 6/8 σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη νότια Ταϊβάν, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Central News Agency.
Ο 57χρονος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αρχές, κατέληξε ύστερα από καρδιακή προσβολή, ενώ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν βρέθηκαν ενδείξεις «εισβολής».
Ο αξιωματούχος ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια κομητεία Πινγκτούνγκ, σύμφωνα με το πρακτορείο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ou Yang Li-hsing, είχε τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής του ινστιτούτου μέσα στο τρέχον έτος, για να επιβλέψει μια σειρά από προγράμματα κατασκευής πυραύλων.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση της Ταϊβάν προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή πυραύλων της απέναντι στην απειλή μιας εισβολής από το Πεκίνο, που θεωρεί ότι η νήσος είναι κινεζικό έδαφος.
Η Κίνα από την Πέμπτη 4/8 πραγματοποιεί εντατικά στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν, ως αντίποινα στην πρόσφατη επίσκεψη στη νήσο από την πρόεδρο της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Ν. Pelosi.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης