Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (Ρωσία): Η Γερμανία κάνει ότι μπορεί για να κόψει τους ενεργειακούς δεσμούς με τη Ρωσία

Zakharova (Ρωσία): Η Γερμανία κάνει ότι μπορεί για να κόψει τους ενεργειακούς δεσμούς με τη Ρωσία
Δεν θέλουμε την κατάρρευση της Ευρώπης, δεν είναι στόχος μας είπε η Zakharova
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως η Ρωσία δεν στοχεύει στην κατάρρευση της Ευρώπης διατύπωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova με αφορμή την πλήρη αναστολή παραδόσεων φυσικού αερίου στη Γερμανία, καθώς τέθηκε εκτός λειτουργίας ο αγωγός Nord Stream για λόγους συντήρησης.
Ο αγωγός θα μείνει κλειστός από σήμερα 31/8 και για τις επόμενες τέσσερις ημέρες.
«Δεν στοχεύουμε στη διάσπαση της Ευρώπης.
Δεν ήταν ποτέ αυτός ο στόχος μας.
Εάν στοχεύουμε σε κάτι, αυτό είναι η επιστροφή της κοινής λογικής στις διεθνές σχέσεις» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sputnik η Zakharova, η οποία υποστήριξε ότι η γερμανική κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να διακόψει τους ενεργειακούς δεσμούς της με τη Ρωσία.

Τρομοκράτες οι Ουκρανοί στρατιώτες

Επιπλέον, η Zakharova χαρακτήρισε τρομοκράτες τους Ουκρανούς στρατιώτες, υποστηρίζοντας ότι αυτοί επιτίθενται στο πυρηνικό εργοστάσιο της Zaporizhia, κάνοντας χρήση των όπλων που τους δίνει η Δύση.
«Αυτό πρέπει να σταματήσει» είπε η Zakharova, αναφέροντας πως η αυξανόμενη ένταση κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο είναι τεράστιου ενδιαφέροντος.
«Ευελπιστούμε ότι η επίσκεψη των εμπειρογνωμόνων του ΔΟΑΕ στο πυρηνικό εργοστάσιο που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει σήμερα θα βοηθήσει να σταματήσει η επιδίωξη των αρχών του Κιέβου να προκαλέσουν πυρηνική καταστροφή» είπε η Zakharova, η οποία κατηγόρησε τον ουκρανικό στρατό ότι επιτίθεται κατά σχολείων, νηπιαγωγείων και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο Donbass.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης