Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τροχαίο για την Kamala Harris την ώρα που πήγαινε στον Λευκό Οίκο

Τροχαίο για την Kamala Harris την ώρα που πήγαινε στον Λευκό Οίκο
«Η αντιπρόεδρος δεν υπέστη κανένα τραυματισμό και εκτιμά τη γρήγορη ανταπόκριση από το προσωπικό για να την πάει στον Λευκό Οίκο με ασφάλεια»

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Harris ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το οποίο αρχικά -και λανθασμένα- αναφέρθηκε ως «μηχανική βλάβη».
Η Harris κατευθυνόταν προς τον Λευκό Οίκο λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου της έκανε μια λανθασμένη κίνηση και χτύπησε σε κράσπεδο, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών.
Η πρόσκρουση ήταν αρκετά σκληρή ώστε το ελαστικό χρειάστηκε να αντικατασταθεί, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί η αυτοκινητοπομπή της Harris, ανέφεραν πηγές στη «Washington Post».

Το βίντεο, που φαίνεται να καταγράφηκε από ψηλό όροφο με θέα, έδειχνε ένοπλους φρουρούς να στέκονται γύρω από τα οχήματα που ήταν ακινητοποιημένα στην είσοδο μιας υπόγειας διάβασης, καθώς η Χάρις απομακρυνόταν από το σημείο.

«Ω, Θεέ μου, είναι η Καμάλα! Είναι αυτή, εκεί είναι, την είδα», ακούγεται να παρατηρεί μια γυναίκα.

«Ήταν στο αυτοκίνητο που τράκαρε, αυτό είναι τρελό», λέει επίσης η γυναίκα.

«Η αντιπρόεδρος δεν υπέστη κανένα τραυματισμό και εκτιμά τη γρήγορη ανταπόκριση από το προσωπικό για να την πάει στον Λευκό Οίκο με ασφάλεια».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης