Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Αγωγή - μαμούθ 28,4 δισεκατομμύρια ρούβλια κατά της Volkswagen

Ρωσία: Αγωγή - μαμούθ 28,4 δισεκατομμύρια ρούβλια κατά της Volkswagen
Μια νέα αξίωση τόσο μεγάλου ποσού δεσμεύει αυτόματα την περιουσία του εναγόμενου, το στοιχείο της οποίας είναι ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης στην Καλούγκα με δυναμικότητα παραγωγής 225.000 αυτοκινήτων ετησίως, ασφαλιστικά περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα

Η ρωσική βιομηχανία GAZ (Gorkovsky avtomobilny zavod) κατέθεσε την αγωγή κατά του Γερμανικού γίγαντα αυτοκινήτων Volkswagen, για αθέτηση των όρων του συμβολαίου, κατά την αποχώρηση του.
Η GAZ πιστεύει ότι η απόφαση της Volkswagen να αναστείλει μονομερώς τους όρους των συμβολαίων οδήγησε σε απώλειες και προηγουμένως έχει καταθέσει αξίωση για 15,5 δισεκατομμύρια ρούβλια. 
Μια νέα αξίωση τόσο μεγάλου ποσού δεσμεύει αυτόματα την περιουσία του εναγόμενου, το στοιχείο της οποίας είναι ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης στην Καλούγκα με δυναμικότητα παραγωγής 225.000 αυτοκινήτων ετησίως, ασφαλιστικά περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα.
Πιθανώς, ο σκοπός αυτών των αγωγών είναι η εξαγορά της υπόλοιπης περιουσίας της Volkswagen στη Ρωσία από τον όμιλο GAZ, η οποία θα αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στη ρωσική αγορά αυτοκινήτου και θα γίνει πιθανός “στόχος” για τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων από κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης