Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Επίθεση Erdogan στην αντιπολίτευση - «Το έθνος δεν ψηφίζει τρομοκράτες»

Τουρκία: Επίθεση Erdogan στην αντιπολίτευση - «Το έθνος δεν ψηφίζει τρομοκράτες»
Επίθεση Erdogan στην αντιπολίτευση
Σχετικά Άρθρα
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες μου για το ρεκόρ συμμετοχή», «είχαμε μια μεγάλη γιορτή δημοκρατίας αντάξια της Τουρκίας», διαμήνυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις πρώτες ζωντανές δηλώσεις μετά την εκλογική βραδιά της 14ης Μαΐου.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες μου για το ρεκόρ συμμετοχής. Είχαμε μια μεγάλη γιορτή δημοκρατίας αντάξια της Τουρκίας. Ίσως είναι μοναδική στον κόσμο», έτσι ξεκίνησε το μήνυμά του, στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξης, που μεταδόθηκε από το CNN Turk.
«Η συμμετοχή άγγιξε το 90%. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα πολιτικά κόμματα, τους υποψηφίους, τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης και τις δυνάμεις ασφαλείας. Φτάσαμε στο 49,5% των ψήφων. Δεν εφησυχάζουμε. Θα αξιοποιήσουμε καλά τις 12 ημέρες» σημείωσε.
«Ήμασταν πάντα ειλικρινείς, δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ποτέ δεν υποτιμήσαμε τη σοφία του έθνους μας. Στηρίζουμε όλες τις υποσχέσεις μας. Θα τις εφαρμόσουμε όλες μετά τις 28 Μαΐου. Το έθνος μας έχει αποδείξει ότι απορρίπτει τη συνωμοσία. Η αντιπολίτευση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές με το να στηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις. Το έθνος δεν ψηφίζει τρομοκρατικές οργανώσεις. Περιμένουμε από τον Κιλιτσντάρογλου να κάνει χάρη στον εαυτό του και να ασκήσει καθαρή πολιτική» δήλωσε, δε, ο Ερντογάν εξαπολύοντας επίθεση στην αντιπολίτευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης