Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι με πυροβολικό και αεροπορία σταμάτησαν την αναδιάταξη των Ουκρανών στο Kupyansk

Οι Ρώσοι με πυροβολικό και αεροπορία σταμάτησαν την αναδιάταξη των Ουκρανών στο Kupyansk
Βαριές απώλειες προκάλεσε στους Ουκρανούς η ρωσική ομάδα μάχης «Δύση»
Σχετικά Άρθρα
Το πυροβολικό της ρωσικής ομάδας μάχης «Δύση» ανέκοψε τρεις προσπάθειες των Ουκρανών να αναδιατάξουν τα στρατεύματά τους κοντά στο Kupyansk.
«Το πυροβολικό της ομάδας μάχης Δύση διεξήγαγε στρατιωτικές επιχειρήσεις για να ανακόψει τρεις προσπάθειες της Ουκρανίας να εναλλάξει τα στρατεύματά της κοντά στο Kupyansk σε θέσεις πρώτης γραμμής στη γραμμή άμυνας που κατείχαν η 6η Στρατιά Συνδυασμένων Όπλων και η 1η Στρατιά Αρμάτων», είπε ο εκπρόσωπος της Δύναμης, Sergey Zybinsky.
Σημείωσε επίσης ότι τα βομβαρδιστικά Su-34, τα επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 και Mi-28 πραγματοποίησαν επιδρομές με πυραύλους και βόμβες σε μια προσωρινή τοποθεσία, ένα σύμπλεγμα στρατευμάτων, όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού της 14ης και 92ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας και εδαφικής αμυντικές μονάδες.
Επίσης, κοντά στο χωριό Novomlynsk, πυροβολικά και αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα της 6ης Στρατιάς Συνδυασμένων Όπλων εξόντωσαν μία διμοιρία των Ουκρανών.
Η αυτοκινούμενη μονάδα πυροβολικού Msta-S υπό τη διοίκηση του Alexander Chuiko κατέστρεψε ένα σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Grad κοντά στον οικισμό Revucheye.
Σύμφωνα με τον Zybinsky, ένα πυραυλικό σύστημα αεράμυνας Buk κατέστρεψε έναν πύραυλο HIMARS και ένα πυραυλικό σύστημα αεράμυνας Tor και έπληξε δύο αναγνωριστικά drones Elf κοντά στο χωριό Tokarevka.
Επίσης, κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων αναγνώρισης και έρευνας, ένα τμήμα ειδικών επιχειρήσεων εντόπισε και κατέστρεψε 2 άρματα μάχης και σκότωσε έως και 10 μαχητές στις βόρειες παρυφές του χωριού Ogurtsovo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης