Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Ανακαταλάβαμε 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ελευθερώσαμε 7 χωριά

Ουκρανία: Ανακαταλάβαμε 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ελευθερώσαμε 7 χωριά
Θα ελευθερώσουμε τα εδάφη μας ακόμα και με γυμνά χεριά είπε Ουκρανός αξιωματούχος
Σχετικά Άρθρα
Για την ανακατάληψη 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων και για την απελευθέρωση 7 χωριών κάνουν λόγο οι Ουκρανοί αναφερόμενοι στα αποτελέσματα της αντεπίθεσης τους.
Σε δηλώσεις του ο Ουκρανός ταξίαρχος Oleksii Hromov υποστήριξε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την απελευθέρωση των εδαφών τους ακόμα και αν πρέπει να το κάνουν με γυμνά χέρια.
Όπως είπε ο Hromov, κατά τις πρώτες ημέρες της αντεπίθεσης, η οποία – κατά το Κίεβο – άρχισε την περασμένη εβδομάδα, ο ουκρανικός στρατός ελευθέρωσε επτά οικισμού στο Donetsk και της Zaporizhia.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Hromov, οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει έως και 3 χιλιόμετρα κοντά στο χωριό Mala Tokmachka στη Zaporizhzhia και έως και 7 χιλιόμετρα κοντά στο χωριό Velyka Novosilka στο Donetsk.
Τις θέσεις του Hromov επιβεβαίωσε και η αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Ganna Malyar, η οποία έκανε και αυτή λόγο για μια βαθμιαία, αλλά σταθερή προέλαση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, αν και σημείωσε πως ο εχθρός προβάλλει ισχυρή αντίσταση.
Η Ρωσία δεν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των Ουκρανών

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης