Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov (Τσετσενία): Πάνω από 1.000 νεκροί Ουκρανοί στις μάχες στο Rabotino της Zaporizhia

Kadyrov (Τσετσενία): Πάνω από 1.000 νεκροί Ουκρανοί στις μάχες στο Rabotino της Zaporizhia
Η κατεύθυνση του Orekhovskoye είναι από τους πιο δύσκολους τομείς στην πρώτη γραμμή λέει ο Kadyrov
Σχετικά Άρθρα
Πάνω από 1.000 στρατιώτες έχασαν οι Ουκρανοί κατά τη διάρκεια των μαχών κοντά στο χωριό Rabotino, στην περιοχή της Zaporizhia υποστήριξε ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov.
Σύμφωνα με τον Kadyrov, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) έχασαν περισσότερους από 1.000 μαχητές σε μια προσπάθεια να επιτεθούν στο χωριό Rabotino, το οποίο, όπως είπε, βρίσκεται όχι μακριά από την πρώτη γραμμή άμυνας και εκεί προσπαθούν να πάνε οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Για την επίτευξη αυτού του στόχου, ο εχθρός δεν φείδεται ούτε ανθρώπινου δυναμικού ούτε εξοπλισμού.
Σύμφωνα με κατά προσέγγιση στοιχεία, οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς αυτή την κατεύθυνση ανήλθαν σε περισσότερα από 1.000 άτομα» υποστήριξε ο Kadyrov, αναφέροντας πως οι στρατιώτες του τάγματος Vostok-Akhmat κρατούν τη γραμμή στην περιοχή αυτή εδώ και πολύ καιρό.
Ο Kadyrov επεσήμανε ότι η κατεύθυνση Orekhovskoye είναι ένας από τους πιο δύσκολους τομείς στην πρώτη γραμμή, τονίζοντας ότι οι Ουκρανοί κάνουν προσπάθειες να προχωρήσουν σε καθημερινή βάση, αλλά αποκρούονται, έχοντας σημαντικές απώλειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης