Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Επί ποδός ΕΚΑΒ και Λιμενικό - Ένας πυροσβέστης και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο νοσοκομείο

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Επί ποδός ΕΚΑΒ και Λιμενικό - Ένας πυροσβέστης και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο νοσοκομείο
Με συμπτώματα δύσπνοιας ο πυροσβέστης, για προληπτικούς λόγους οι ηλικιωμένοι - Διασώστες του ΕΚΑΒ βοήθησαν στον απεγκλωβισμό 10 ατόμων με κινητικά προβλήματα - Σε ετοιμότητα και έξι σκάφη του Λιμενικού
Στις περιοχές των μετώπων της πυρκαγιάς στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκονται ήδη 5 ασθενοφόρα ενώ υπάρχουν ακόμη 3 σε ετοιμότητα να επιχειρήσουν όπου χρειαστεί.
Προς το παρόν, οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ έχουν συνδράμει στις εκκενώσεις των οικισμών Λουτρό, Αγνάντια, Αριστηνό, Δωρικό παρέχοντας βοήθεια σε 10 άτομα με κινητικά προβλήματα.
Από το μέτωπο της πυρκαγιάς οι διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν διακομίσει έναν πυροσβέστη με συμπτώματα δύσπνοιας στο ΓΝ Αλεξανδρούπολης.
Από την περιοχή Λουτρό, διασώστες του ΕΚΑΒ διακομίσαν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης ένα ηλικιωμένο ζευγάρι για προληπτικούς λόγους (χρήση συμπυκνωτή οξυγόνου στην οικία τους)
Το ΚΕΠΥ ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας έχει θέσει σε ετοιμότητα το ΓΝ Αλεξανδρούπολης ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το παράρτημα του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης σχετικά με τα περιστατικά που επιχειρούν οι διασώστες των ασθενοφόρων.
Σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται 3 σκάφη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ιδιωτικά, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης προς παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς, ενώ σπεύσουν ακόμη 3 πλωτά σκάφη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης