Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι εξαφάνισαν υπόστεγο βαρέων όπλων των Ουκρανών στο Donetsk – Καταστράφηκαν 4 τανκς και 3 τεθωρακισμένα οχήματα

Οι Ρώσοι εξαφάνισαν υπόστεγο βαρέων όπλων των Ουκρανών στο Donetsk – Καταστράφηκαν 4 τανκς και 3 τεθωρακισμένα οχήματα
Αεροσκάφη χτύπησαν σημεία ανάπτυξης ουκρανικών στρατευμάτων και όπλων κοντά σε Ugledar, Prechistovkay, Uroz, και Staromayorskoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk
Η ρωσική ομάδα μάχης «Ανατολή» εξαφάνισε υπόστεγο βαρέων όπλων των Ουκρανών στη νότια περιοχή Donetsk, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της δύναμης Oleg Chekhov.
«Το πλήρωμα ενός αυτοκινούμενου όλμου Tyulpan κατέστρεψε ένα ουκρανικό υπόστεγο βαρέων όπλων κοντά στο ορυχείο Yuzhnodonbasskaya στην Uglesbytochnaya.
Τέσσερα τανκς και τρία τεθωρακισμένα οχήματα πεζικού καταστράφηκαν.
Αεροσκάφη χτύπησαν σημεία ανάπτυξης ουκρανικών στρατευμάτων και όπλων κοντά σε Ugledar, Prechistovkay, Uroz, και Staromayorskoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk», είπε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι Telegram του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Εκτός από αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, οι μονάδες της ομάδας μάχης, υποστηριζόμενες από πυροβολικό, χτύπησαν σημεία της προσωρινής ανάπτυξης της ουκρανικής 23ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας κοντά στον οικισμό Shevchenko, Temirovka και Berezovoye στην περιοχή Zapotozhye, κατέστρεψαν αυτοκίνητα και ανθρώπινο δυναμικό κοντά στην Konstantonovka και βορειοανατολικά του Nikolskoye.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης