Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Δεν έχουμε να πούμε τίποτα για την υγεία του Kadyrov

Κρεμλίνο: Δεν έχουμε να πούμε τίποτα για την υγεία του Kadyrov
Καμία συνάντηση με τον πρόεδρο Putin τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov
Σχετικά Άρθρα
Δεν έχουμε να πούμε τίποτα για την υγεία του ηγέτη των Τσετσένων, Ramzan Kadyrov υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Kadyrov να… είναι σε κώμα.
«Δεν έχουμε καμία πληροφορία για το θέμα αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, η προεδρία δύσκολα μπορεί να εκδώσει πιστοποιητικό υγείας.
Επομένως, δεν έχουμε να πούμε τίποτα» ανέφερε ο Peskov, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν ο Kadyrov ήταν στη Μόσχα την περασμένη Κυριακή και για το εάν συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.
«Δεν έχω να πω τίποτα.
Δεν υπήρξε συνάντηση με τον Putin» υποστήριξε ο Peskov.

Διάψευση

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες των Ουκρανών που έλεγαν ότι ο Kadyrov ήταν βαριά άρρωστος και … σε κώμα.
Τις πληροφορίες αυτές θέλησε να διαψεύσει ο ίδιος με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Telegram χθες Κυριακή 17/9, στο οποίος φαίνεται να περπατάει στη φύση και να... ειρωνεύεται «όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψέματα»
«Να βγουν στον αέρα και στη βροχή για να καθαρίσει το μυαλό και να μπουν σε τάξη οι σκέψεις τους» είπε ο Τσετσένος ηγέτης απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι είναι βαριά άρρωστος και σε κώμα!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης