Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξεσπά η Ουγγαρία: Κοινός εκβιαστής η ΕΕ - Με τον τρελό προοδευτισμό της καταστρέφει τα έθνη - κράτη

Ξεσπά η Ουγγαρία: Κοινός εκβιαστής η ΕΕ - Με τον τρελό προοδευτισμό της καταστρέφει τα έθνη - κράτη
Δριμεία επίθεση στην ΕΕ από την πρώην υπουργό Δικαιοσύνης της Ουγγαρίας
Σχετικά Άρθρα
Η Ευρωπαϊκή Ένωση εκβιάζει τις χώρες που αρνούνται να ακολουθήσουν την πολιτική της, δήλωσε η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Ουγγαρίας Judit Varga.
«Εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι στην Ουγγαρία λόγω της ισχυρής εθνικής κυβέρνησής της που έχει σταθερές απόψεις για πραγματικά σημαντικά ζητήματα όπως η μετανάστευση, η πολιτική των φύλων και η οικογένεια», είπε σε συνέντευξή της στην ισπανική εφημερίδα El Debate.
Σύμφωνα με τη Varga, η ΕΕ ακολουθεί πολιτικές που ευνοούν την μετανάστευση.
«Εάν τα κράτη μέλη χρειάζονται εργατικό δυναμικό, υπάρχουν νομικοί μηχανισμοί για την προσέλκυση μεταναστών», πρόσθεσε.
«Η Ουγγαρία δεν χρειάζεται να πληρώσει για τις συνέπειες της μεταναστευτικής πολιτικής άλλων χωρών που ακολουθούν μια τακτική ανοιχτών θυρών εδώ και χρόνια», τόνισε η Varga,
«Προσφέραμε βοήθεια σε αφρικανικές χώρες για να περιοριστεί η μετανάστευση στην πηγή της», συνέχισε, προσθέτοντας: «Υποστηρίξαμε επίσης τη δημιουργία ενός φυσικού ορίου».

Να μη γίνουμε μουσουλμανική ήπειρος


«Δεν θέλουμε να μετατραπούμε σε μουσουλμανική ήπειρο και είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε τη μετανάστευση», σημείωσε η πρώην υπουργός.
«Αν αποτύχουμε να σταματήσουμε αυτόν τον τρελό που δεν κάνει καλό στα έθνη αλλά έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντά τους, στο τέλος, θα είναι πολύ αργά», συνέχισε.
«Πρέπει να αλλάξουμε την ισορροπία δυνάμεων προς όφελος των συντηρητικών δυνάμεων», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης