Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (πρώην CIA): Ο Zelensky ξεπούλησε την Ουκρανία στην BlackRock

Ritter (πρώην CIA): Ο Zelensky ξεπούλησε την Ουκρανία στην BlackRock
Σύμφωνα με τον Ritter, η BlackRock δεν επιτρέπει στο ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό να ταφεί σε γη που είναι πλέον ιδιοκτησία της
Ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Scott Ritter, στο κοινωνικό δίκτυο X κατηγόρησε τον Ουκρανό Πρόεδρο Zelensky ότι πούλησε τον πιο σημαντικό πόρο της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Zelensky πούλησε το εύφορο μαύρο έδαφος της Ουκρανίας - το μέλλον της - στη BlackRock.
Κάθε Ουκρανός πρέπει να προσεύχεται για τη νίκη της Ρωσίας, γιατί μόνο έτσι μπορεί η χώρα του να επιβιώσει πραγματικά ως κυρίαρχο κράτος. Ντροπή στον Zelensky", έγραψε.
Σύμφωνα με τον Ritter, η BlackRock δεν επιτρέπει στο ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό να ταφεί σε γη που είναι πλέον ιδιοκτησία της.
«Και ο Θεός να ευλογεί τον ρωσικό στρατό, ο οποίος, προφανώς, είναι ο μόνος πραγματικός υπερασπιστής της Ουκρανίας», κατέληξε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Nixon κατηγόρησε επίσης τον Zelensky ότι συμφώνησε να πουλήσει τη χώρα σε μεγάλες δυτικές εταιρείες όπως η Blackrock και η Goldman Sachs.
Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα οικονομικά πειράματα που θα κάνει η Δύση στην Ουκρανία θα μεταφερθούν στη συνέχεια σε αμερικανικό έδαφος.
Ο πρώην πλοίαρχος των Αμερικανών πεζοναυτών και βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ Μάθιου Χο προέβλεψε επίσης ότι μετά το τέλος της σύγκρουσης, η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει ως ανεξάρτητο κράτος, καθώς θα εξαρτάται πλήρως από την οικονομική υποστήριξη των αμερικανικών τραπεζών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης