Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει πάνω από 8.000 drones των Ουκρανών – Σταμάτησαν οι επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος

Οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει πάνω από 8.000 drones των Ουκρανών – Σταμάτησαν οι επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος
Ως αποτέλεσμα της «αποψίλωσης» των ουκρανικών drones έχουν ελαχιστοποιηθεί οι ουκρανικές επιθέσεις σε εδάφη της ρωσικής επικράτειας
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταστρέψει πάνω από 8.000 ουκρανικά drones από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/10/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Συνολικά, οι ακόλουθοι στόχοι έχουν καταστραφεί από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης: 491 αεροσκάφη, 251 ελικόπτερα, 8.004 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 441 πυραυλικά συστήματα εδάφους-αέρος, 12.746 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 1.163 πολλαπλοί εκτοξευτές πυραύλων, 6.810 πυροβόλα και όλμοι καθώς και 14.419 ειδικά στρατιωτικά μηχανοκίνητα οχήματα», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Ως αποτέλεσμα της «αποψίλωσης» των ουκρανικών drones έχουν ελαχιστοποιηθεί οι ουκρανικές επιθέσεις σε εδάφη της ρωσικής επικράτειας.
Εν τω μεταξύ οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια ουκρανική αποθήκη πυρομαχικών από αέρος στην περιοχή Dnepropetrovsk στις 17/10, ανέφερε το υπουργείο.
Κοντά στους οικισμούς Serebryanka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και Malinovka στην περιοχή Zaporizhia, επλήγησαν θέσεις διοίκησης και επιτήρησης της 67ης και της 102ης ουκρανικής ταξιαρχίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης