Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Η IDF έπληξε τον προσφυγικό καταυλισμό Nur Shams από αέρος

Ισραήλ: Η IDF έπληξε τον προσφυγικό καταυλισμό Nur Shams από αέρος
Oι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πραγματοποιούν επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή από χθες (18/10) το απόγευμα
Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αεροπορική επιδρομή εναντίον μιας ομάδας ένοπλων Παλαιστινίων στον προσφυγικό καταυλισμό Nur Shams στη Δυτική Όχθη.
«Ένα αεροσκάφος του IDF χτύπησε μια ένοπλη τρομοκρατική ομάδα που αποτελούσε απειλή για τους στρατιώτες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν αρκετοί τρομοκράτες», ανέφερε σχετικά το δελτίο τύπου της Ισραηλινής υπηρεσίας ασφαλείας.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας πραγματοποιούν επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή από χθες (18/10) το απόγευμα.
Ενώ σήμερα (19/10), η στρατιωτική πτέρυγα του παλαιστινιακού κινήματος της Hamas, οι Ταξιαρχίες Al-Qassam, επιβεβαίωσαν κι αυτές από τη μεριά τους την δειξαγωγή «σφοδρών μαχών στο Nur Shams».
Σύμφωνα μάλιστα με το τοπικό υπουργείο Υγείας, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της επίθεσης.
Υπενθυμίζεται πως η επιχείρηση του ισραηλινού στρατού ξεκίνησε ως απάντηση στην επίθεση της Hamas σε περιοχές που συνορεύουν με τη Λωρίδα της Γάζας στα νότια του εβραϊκού κράτους στις 7 Οκτωβρίου.
Μέσα σε λίγες ημέρες, ο ισραηλινός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο όλων των οικισμών κοντά στα σύνορα και άρχισε να εκτελεί αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή.
Το Ισραήλ επέβαλε επίσης πλήρη αποκλεισμό του θύλακα: οι προμήθειες νερού, τροφίμων, ηλεκτρισμού, φαρμάκων και καυσίμων ανεστάλησαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης