Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kiyosaki: Ο Biden έκανε ό,τι ο κόσμος φοβούνταν πως θα κάνει ο Trump – Ο χειρότερος πρόεδρος στην Ιστορία, μαριονέτα της Αριστεράς

Kiyosaki: Ο Biden έκανε ό,τι ο κόσμος φοβούνταν πως θα κάνει ο Trump – Ο χειρότερος πρόεδρος στην Ιστορία, μαριονέτα της Αριστεράς
Υπό τον Biden, ο κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο, ο πληθωρισμός εξαφανίζει τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη και η οικονομία καταρρέει, είπε ο Kiyosaki.
Μύδρους κατά του Αμερικανού προέδρου Joe Biden εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο γνωστός συγγραφέας οικονομικών βιβλίων Robert Kiyosaki… ζητώντας μάλιστα και την παραπομπή του.
Τι συνέβη: Ο Kiyosaki, στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter), μοιράστηκε τη δυσαρέσκειά του για τα πεπραγμένα της ηγεσίας του προέδρου Joe Biden, θέτοντας ζητήματα που αφορούν από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία μέχρι τον πληθωρισμό.
Ο συγγραφέας έκανε επίσης μνεία σε ομιλία του Jordan Peterson, προειδοποιώντας για τους κινδύνους μιας αδύναμης ηγεσίας.
Όπως επεσήμανε, η τρέχουσα κατάσταση υπό την κυβέρνηση Biden είναι ιδιαιτέρως ζοφερή, καθώς ο κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο, ο πληθωρισμός πλήττει τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη, και η οικονομία βρίσκεται σε παρακμή.
«Ο Jordan Peterson προειδοποίησε: “Αν πιστεύεις ότι οι σκληροί άνδρες είναι επικίνδυνοι, περίμενε μέχρι να δεις τι είναι ικανοί να κάνουν οι αδύναμοι”.
Ό,τι φοβόταν ο κόσμος ότι μπορεί να κάνει ο Πρόεδρος Trump το έχει κάνει ο Πρόεδρος Biden.
Υπό τον Biden, ο κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο, ο πληθωρισμός εξαφανίζει τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη και η οικονομία καταρρέει», είπε ο Kiyosaki.
Ο Κiyosaki δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή του ότι ο Biden είναι «μαριονέτα της φιλελεύθερης αριστεράς του WOKE».
Ολοκλήρωσε δε την ανάρτησή του δηλώνοντας ότι ο Biden πρέπει να παραπεμφθεί και ισχυρίστηκε ότι είναι ο «χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ».

Γιατί έχει σημασία;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kiyosaki επικρίνει δημοσίως τον Biden.
Παλαιότερα, τον είχε επικρίνει για τον τρόπο που χειραγωγεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024, περιγράφοντάς την πολιτική στρατηγική του ως «Tic Toc Politics».
Έχει επίσης εκφράσει την αποδοκιμασία του για το σχέδιο στεγαστικών δανείων του Biden, το οποίο θεωρεί ότι τιμωρεί τους ανθρώπους τους «νοικοκύρηδες» και ανταμείβει τους κακοπληρωτές.
Βέβαια, o Kiyosaki είναι ένθερμος υποστηρικτής του Donald Trump.
Στον απόηχο της κατηγορίας του πρώην προέδρου για την υπόθεση της εκλογικής ανατροπής στην Georgia, ο Kiyosaki είχε σχολιάσει πώς οι διαμάχες του Trump επισκίασαν άλλους υποψηφίους.
Εν τω μεταξύ, οι προεδρικές εκλογές του 2024 θα μπορούσαν να καταλήξουν να είναι μια ρεβάνς των εκλογών του 2020.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία δημοσκόπηση του Morning Consult, ο Biden λαμβάνει το 43% των ψήφων έναντι 41% του Trump.
Ενώ το 11% δήλωσε ότι θα ψήφιζε κάποιον άλλο, ένα 5% δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρο ποιον θα επέλεγε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης