Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu για Erdogan: Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει ηθικό κήρυγμα

Netanyahu για Erdogan: Είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει ηθικό κήρυγμα
«Ο Netanyahu δεν διαφέρει από τον Hitler», δήλωσε πρώτος ο Erdogan

«ΟΕρντογάν, ο οποίος διαπράττει γενοκτονία κατά των Κούρδων, κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ φυλάκισης δημοσιογράφων που αντιτίθενται στην κυριαρχία του, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει ηθικό κήρυγμα», αναφέρει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Netanyahu, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Ο IDF είναι ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο που πολεμά και καταστρέφει την πιο απεχθή και σκληρή τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο, τη Hamas ISIS, που έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ο Erdogan την επαινεί και φιλοξενεί τους ανώτερους αξιωματούχους της.», σημειώνει ο ίδιος.

«Ο Netanyahu δεν διαφέρει από τον Hitler», δήλωσε ο Erdogan

Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ο ισραηλινός πρωθυπουργός κάνει με τις επιθέσεις στην Γάζα και αυτό που έκανε ο Χίτλερ, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν παραβάλλοντας τις ισραηλινές επιθέσεις κατά της Γάζας με την μεταχείριση των Εβραίων από τους Ναζί.
«Κατά ποιον τρόπο είσαι διαφορετικός από τον Χίτλερ;...Αυτά που κάνει ο Νετανιάχου είναι λιγότερα από αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Οχι», είπε ο τούρκος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση στην Αγκυρα.
Ο Erdogan επανέλαβε τις επικρίσεις του για την δυτική υποστήριξη προς το Ισραήλ και πρόσθεσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να υποδεχθεί πανεπιστημιακούς και επιστήμονες που αντιμετωπίζουν διώξεις λόγω των απόψεών τους για τον πόλεμο στην Γάζα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης