Τελευταία Νέα
Διεθνή

iRozhlas (Τσεχία): Η Ρωσία έχει συντριπτικό πλεονέκτημα 8 προς 1 στα drones έναντι της Ουκρανίας

iRozhlas (Τσεχία): Η Ρωσία έχει συντριπτικό πλεονέκτημα 8 προς 1 στα drones έναντι της Ουκρανίας
«Το Κρεμλίνο άρχισε να επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγή και ανάπτυξη UAV και αυτό αντικατοπτρίζεται στον αυξημένο αριθμό τους», επισημαίνει ο τσέχικος ιστότοπος
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία έχει ένα συντριπτικό πλεονέκτημα 8 προς 1 έναντι της Ουκρανίας στη χρήση drones κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, ανέφερε την Πέμπτη (11/1/2024) ο τσέχικος ιστότοπος iRozhlas επικαλούμενος ανώνυμη στρατιωτική πηγή με γνώση του ζητήματος.
«Είναι 8 προς 1 και αυτή η εκτίμηση προέρχεται από πολλές ουκρανικές μονάδες που έχουν αναπτυχθεί στη γραμμή εμπλοκής με βάση τον αριθμό των ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών που τους επιτίθενται», είπε η πηγή.
«Το Κρεμλίνο άρχισε να επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγή και ανάπτυξη UAV και αυτό αντικατοπτρίζεται στον αυξημένο αριθμό τους», πρόσθεσε.
Ο αριθμός των ρωσικών UAV που επιτίθενται στα οχυρά της Ουκρανίας είναι τόσο μεγάλος που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα ουκρανικά στρατεύματα δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους για τέσσερις ώρες κάθε φορά, πρόσθεσε η ειδησεογραφική πύλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης