Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jiri Shedivy (Πρώην αρχηγός στρατού Τσεχίας): Η Ρωσία ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση την άνοιξη, τελειώνοντας την Ουκρανία

Jiri Shedivy (Πρώην αρχηγός στρατού Τσεχίας): Η Ρωσία ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση την άνοιξη, τελειώνοντας την Ουκρανία
Θα είναι πολύ δύσκολο για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να αποκρούσουν την επίθεση της Ρωσίας την άνοιξη, δήλωσε ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τσεχίας, απόστρατος στρατηγός Jiri Shedivy, σε συνέντευξή του στο Forum24.
«Πιστεύω ότι το 2024 θα αποδειχθεί μια πολύ δύσκολη χρονιά.
Μπορείτε να δείτε πώς οι Ρώσοι προετοιμάζουν το μέτωπο.
Προετοιμάζουν συνεχώς τα πεδία των μαχών για να ξεκινήσουν μια μεγάλη επίθεση τη βέλτιστη στιγμή», σημείωσε ο στρατηγός Jiri Shedivy.
Ο στρατηγός Jiri Shedivy επέστησε ιδιαίτερη προσοχή στις ισχυρές επιθέσεις του ρωσικού στρατού στα αντικείμενα του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της Ουκρανίας.
Η Ρωσία στερεί συστηματικά από την Ουκρανία τη δυνατότητα παραγωγής πυρομαχικών και επισκευής εξοπλισμού, σημείωσε ο στρατηγός.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Τσεχίας, η μαζική κινητοποίηση στην Ουκρανία απλώς επιδεινώνει τα προβλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Οι μη εκπαιδευμένοι Ουκρανοί στρατεύσιμοι θα αντιμετωπίσουν έμπειρους στρατιώτες.
Σύμφωνα με τον στρατηγό, το πλεονέκτημα του ρωσικού στρατού στην προετοιμασία θα φέρει «μεγάλα προβλήματα» στην Ουκρανία όταν ξεκινήσουν την μεγάλη τους αντεπίθεση.
Πρόσφατα, οι Ουκρανοί άρχισαν να χτίζουν μια άμυνα, αλλά η διαδικασία είναι αργή και έρχεται καθυστερημένα.
Κατά τη γνώμη μου, η Άνοιξη θα είναι πολύ δύσκολη για την Ουκρανία», προειδοποίησε ο στρατηγός Jiri Shedivy.
Μετά τη μεγάλη αποτυχία της καλοκαιρινής αντεπίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα ρωσικά στρατεύματα πέτυχαν σημαντική επιτυχία στη Βόρεια Στρατιωτική Περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης