Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova: Δυτικοί πρεσβευτές στη Μόσχα αναμιγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας

Zakharova: Δυτικοί πρεσβευτές στη Μόσχα αναμιγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας
Γερμανοί δημοσιογράφοι θα πρέπει να φύγουν από τη Ρωσία, αν το Βερολινο λάβει μέτρα εναντίον Ρώσων δημοσιογράφων στη Γερμανία, διαμηνύει η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ

Δυτικοί πρεσβευτές στη Μόσχα αναμιγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας και η συμπεριφορά τους δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τη δραστηριότητά τους στη Ρωσία, καταγγέλλει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Αρνήθηκαν συνάντηση με τον Lavrov 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov δήλωσε χθες, Δευτέρα, πως πρεσβευτές της ΕΕ αρνήθηκαν να τον συναντήσουν για μια συζήτηση ενόψει των ρωσικών προεδρικών εκλογών.
"Αυτοί, εννοώ οι πρεσβευτές των δυτικών χωρών, των χωρών του ΝΑΤΟ, ξοδεύουν όλο το χρόνο τους κάνοντας μόνο ένα πράγμα.
Πρώτον, παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας.
Δεύτερον, κυριολεκτικά στήνουν παραστάσεις, οι οποίες, επίσης, έχουν να κάνουν με την παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας", δήλωσε.
Η διπλωμάτης αμφισβήτησε τη δραστηριότητα των απεσταλμένων της ΕΕ στη Ρωσία μετά την άρνησή τους να συναντηθούν με τον Lavrov.
Η ίδια επανέλαβε επίσης την αντίδραση του Lavrov, ο οποίος κατακεραύνωσε τη δειλία των δυτικών πρεσβευτών για την άρνησή τους να συναντηθούν με Ρώσους αξιωματούχους.

Απέλαση Γερμανών δημοσιογράφων

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ακόμα πως Γερμανοί δημοσιογράφοι θα πρέπει να φύγουν από τη Ρωσία, αν το Βερολινο λάβει μέτρα εναντίον Ρώσων δημοσιογράφων στη Γερμανία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης