Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέπτυξαν 5 άρματα μάχης στην Avdiivka - Τα τρία έχουν ήδη... καταστραφεί

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέπτυξαν 5 άρματα μάχης στην Avdiivka - Τα τρία έχουν ήδη... καταστραφεί
Ρωσικά μαχητικά φέρεται να έχουν ήδη καταστρέψει τρία από αυτά τα οχήματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και το κυνήγι για τα υπόλοιπα δύο άρματα μάχης συνεχίζεται
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Pushilin αποκάλυψε ότι ως μέρος της ενίσχυσης των θέσεων στην κατεύθυνση Avdiivka, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έλαβαν ενισχύσεις με τη μορφή πέντε αμερικανικής κατασκευής τανκς Abrams.
Ρωσικά μαχητικά φέρεται να έχουν ήδη καταστρέψει τρία από αυτά τα οχήματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και το κυνήγι για τα υπόλοιπα δύο άρματα μάχης συνεχίζεται.
Σύμφωνα με τον Pushilin, αυτά τα δύο τανκς αναμένεται επίσης να καταστραφούν.
Οι δηλώσεις του Pushilin θίγουν επίσης το θέμα των δυνατοτήτων των αρμάτων μάχης Abrams, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τα οποία περιγράφονταν με τη μέγιστη υπερβολή από Ουκρανούς και Δυτικούς προπαγανδιστές. Τονίζει ότι ο ρωσικός στρατός απέδειξε για άλλη μια φορά την ικανότητά του να πολεμά με επιτυχία τον εξοπλισμό του ΝΑΤΟ.
Στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης, αξιοσημείωτη είναι η πρωτοβουλία Ρώσων βουλευτών να τοποθετήσουν κατεστραμμένο εξοπλισμό του ΝΑΤΟ στη Μόσχα κοντά στις πρεσβείες των χωρών που υποστηρίζουν με όπλα την Ουκρανία. Η εν λόγω πρόταση έχει συμβολικό χαρακτήρα και στοχεύει στην επίδειξη των αποτελεσμάτων της στρατιωτικής υποστήριξης προς την Ουκρανία από τα δυτικά κράτη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης