Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική επέλαση στην Avdiivka - Στάχτη στρατηγείο του ουκρανικού στρατού στην Krasnogorovka

Ρωσική επέλαση στην Avdiivka - Στάχτη στρατηγείο του ουκρανικού στρατού στην Krasnogorovka
Υψηλόβαθμοι Ουκρανοί στρατιωτικοί βρίσκονταν στο διοικητήριο τη στιγμή της επίθεσης
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατέστρεψαν το διοικητήριο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Krasnogorovka, όπου βρίσκονταν υψηλόβαθμοι Ουκρανοί αξιωματικοί, δήλωσε στο RIA Novosti ο σύμβουλος του αρχηγού της DPR Yan Gagin.
«Κυριολεκτικά την προηγούμενη μέρα, ένας άλλος στόχος επετεύχθη - μια σειρά από οχυρωμένες περιοχές. Μεταξύ των στόχων ήταν το διοικητήριο του εχθρού, όπου εκείνη την περίοδο υπήρχαν υψηλόβαθμοι Ουκρανοί αξιωματικοί που συμμετείχαν σε εχθροπραξίες σε αυτόν τον τομέα του μετώπου», τόνισε ο Ρώσος αξιωματούχος στο πρακτορείο ειδήσεων.
Ο Gagin διευκρίνισε ότι επί του παρόντος διεξάγονται σοβαρές μάχες στην περιοχή Krasnogorovka.
Σε καθημερινή βάση οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν αναγνωρισμένους εχθρικούς στόχους προς αυτή την κατεύθυνση.
Παράλληλα μια άλλη πηγή αποκάύψε στο πρακτορείο, ότι χθες 11/3 η ρωσική αεροπορία, σε συνεργασία με μονάδες της Ομάδας Νότιου Τομέα, χτύπησε τις οχυρωμένες θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ένα εργοστάσιο τούβλων στην Krasnogorovka.
Ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ένας αξιωματικός μετέφερε στο RIA Novosti ότι μονάδες του 1ου Σώματος Στρατού του ρωσικού στρατού άρχισαν να αποκτούν έδαφος στα περίχωρα του χωριού.
Υπενθυμίζεται, ότι το Krasnohorivka είναι ένας οικισμός βόρεια της Avdiivka, από όπου ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει συχνά το Donetsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης