Τελευταία Νέα
Διεθνή

Marine Le Pen (Γαλλία): Δεν έχει ζωτικά συμφέροντα η Γαλλία στην Ουκρανία - Κλιμακώνει ο Macron

Marine Le Pen (Γαλλία): Δεν έχει ζωτικά συμφέροντα η Γαλλία στην Ουκρανία - Κλιμακώνει ο Macron
Να μην πάει σε πόλεμο το ΝΑΤΟ - Ο μόνος τρόπος να βοηθηθεί το Κίεβο είναι να του παρέχουμε τα μέσα ώστε να καθίσει σε ισχυρή θέση στις διαπραγματεύσεις είπε η Le Pen
Η Γαλλία δεν έχει ζωτικά συμφέροντα στην Ουκρανία υποστήριξε η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής παράταξης του National Front, Marine Le Pen, η οποία υποστήριξε πως οι δηλώσεις του Γάλλου πρόεδρου Emmanuel Macron σχετικά με την αποστολή γαλλικού στρατού δεν δικαιολογούνται και συνεισφέρουν μόνο στην κλιμάκωση της έντασης.
«Εάν πίστευα ότι τα ζωτικά συμφέροντα της Γαλλίας ήταν σε κίνδυνο από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, θα υποστήριζα τον πόλεμο.
Αλλά δεν πιστεύω ότι τα ζωτικά συμφέροντα της Γαλλίας απειλούνται» υποστήριξε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter η Le Pen..
«Η Ουκρανία δεν μπορεί να κερδίσει χωρίς τη βοήθεια του ΝΑΤΟ.
Πρέπει να πάει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο;
Όχι» υποστήριξε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter η Le Pen.
Όπως είπε, «ο μόνος τρόπος να βοηθηθεί το Κίεβο είναι να του παρέχουμε δυνητικά τα μέσα ώστε να μπορεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε ισχυρή θέση».
«Δεν είναι αυτό που θέλει η γαλλική κυβέρνηση, επομένως διαφωνώ με τη γραμμή της» υπογράμμισε η Le Pen, επισημαίνοντας ότι θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι η Γαλλία παραμένει μακριά από οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες και συζητήσεις για την επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης.
«Γνωρίζουμε ότι σήμερα διεξάγονται διαπραγματεύσεις με κάποια μορφή» επισήμανε η Le Pen στηλιτεύοντας την απουσία της Γαλλίας από τον παραδοσιακό της ρόλο ως διαμεσολαβήτριας δύναμης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης