Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Zakharova κατά ΗΠΑ για Crocus: Απόδειξη ευθύνης και εμπλοκής κύκλων διαφθοράς των Biden, η δικαιολόγηση της Ουκρανίας

Πυρά Zakharova κατά ΗΠΑ για Crocus: Απόδειξη ευθύνης και εμπλοκής κύκλων διαφθοράς των Biden, η δικαιολόγηση της Ουκρανίας
Anatoly Antonov: Οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν θα αναγκάσουν τη Ρωσία να αλλάξει πορεία 
Σχετικά Άρθρα
Οποιαδήποτε προσπάθεια των ΗΠΑ να δικαιολογήσουν το Κίεβο μέχρι να τελειώσει η έρευνα για την επίθεση του Crocus City Hall θα είναι απόδειξη της ευθύνης τους στο μακελειό και της εμπλοκής των κύκλων διαφθοράς της Πρώτης Οικογένειας των Biden, είπε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Maria Zakharova σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS.
Όπως σημείωσε η χρηματοδότηση των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων της ομάδας οργανωμένου εγκλήματος του Κιέβου από Αμερικανούς φιλελεύθερους δημοκράτες και η συμμετοχή στα σχέδια διαφθοράς της οικογένειας Biden υπάρχουν και συνεχίζονται εδώ και πολλά χρόνια.
"Με τις δεκαετίες, οι πολιτικές ελίτ των Ηνωμένων Πολιτειών έμαθαν πόσο επιδέξια αποσπούν την προσοχή από εγκλήματα υψηλού προφίλ και κάθε είδους σκηνοθεσία.
Επομένως, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall, οποιαδήποτε φράση από την Ουάσιγκτον ή δικαιολόγηση του Κιέβου θα πρέπει να θεωρείται ως απόδειξη», έγραψε η διπλωμάτης στο κανάλι της στο Telegram.

Anatoly Antonov (Ρώσος Πρέσβης): Οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν θα αναγκάσουν τη Ρωσία να αλλάξει πορεία 

Οι τρομοκρατικές επιδρομές και ο υβριδικός πόλεμος της Δύσης δεν θα αναγκάσουν τη Ρωσία να αλλάξει πορεία και εξωτερική πολιτική, δήλωσε στο TASS ο πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Anatoly Antonov.
«Θέλω να πω πως καμία αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής, της πορείας του Προέδρου [της Ρωσίας Vladimir Putin], ιδιαίτερα μετά τις εκλογές - τίποτα δεν θα την επηρεάσει», είπε ο Πρέσβης.
«Τέτοια χτυπήματα κάτω από την ζώνη <...> δεν θα αλλάξουν τη γραμμή μας, την πορεία μας και θα συνεχίσουμε το έργο μας», σημείωσε ο Antonov, αναφερόμενος στην τρομοκρατική ενέργεια στο Crocus City Hall.
Η Δύση είναι αυτή που επέλεξε τη γραμμή για τον υβριδικό πόλεμο με τη Ρωσία, επεσήμανε ο Πρέσβης.
«Επέλεξαν γραμμή που στοχεύει στην υπονόμευση της Ρωσίας, στα χτυπήματα κατά της Ρωσίας, με τη βοήθεια της Ουκρανίας σε αυτή την περίπτωση, και αυτή είναι η επιλογή τους», δήλωσε ο Antonov.
"Ό,τι όμως προμηθεύουν [στο Κίεβο], ή άλλα αντικείμενα που θα προωθήσουν - όλα αυτά θα καταστραφούν", προειδοποίησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης