Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πετρέλαιο: «Άλμα» 6,31% για το brent, στα 84,93 δολάρια το βαρέλι

Πετρέλαιο: «Άλμα» 6,31% για το brent, στα 84,93 δολάρια το βαρέλι
Το συμβόλαιο του αμερικανικού αργού τύπου WTI παράδοσης Μαΐου, ενισχύθηκε κατά 6,28% ή 4,75 δολάρια στα 80,42 δολάρια ανά βαρέλι
Σχετικά Άρθρα
Με ισχυρή άνοδο έκλεισαν τα συμβόλαια του πετρελαίου, στον απόηχο της απόφασης του OPEC+ για περικοπή της παραγωγή πετρελαίου ύψους περίπου 1,15 εκατομμυρίων βαρελιών την ημέρα.
Η ανακοίνωση του κρατών μελών του OPEC+ ήλθε εν μέσω μηνυμάτων για την ανάγκη αύξησης της παραγωγής, με τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας να αναμένει αύξηση της ζήτησης φέτος και τον κίνδυνο για νέες πληθωριστικές πιέσεις να κάνει την εμφάνισή του.
«Παρατηρείται bullish ρητορική» σημείωσε μιλώντας στο Bloomberg ο Bob McNally, επικεφαλής της Rapidan Energy Group και πρώην υπεύθυνος για ενεργειακά θέματα στον Λευκό Οίκο, που διατύπωσε την εκτίμηση ότι οι τιμές θα φτάσουν φέτος ως και τα 100 δολάρια.
Σε αυτό το πλαίσιο, τα συμβόλαια του πετρελαίου αντέδρασαν με ισχυρή άνοδο που έφτασε ως το 8%, αργότερα όμως περιόρισαν τα κέρδη τους στη ζώνη του 6,30%
Σε αυτό το πλαίσιο τα συμβόλαια του brent παράδοσης Ιουνίου, έκλεισε με άνοδο 6,31% ή 5,04 δολάρια στα 84,93 δολάρια το βαρέλι.
Το συμβόλαι του αμερικανικού αργού, τύπου WTI παράδοσης Μαΐου, ενισχύθηκε κατά 6,28% ή 4,75 δολάρια στα 80,42 δολάρια το βαρέλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης