Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

«Κλείδωσε» η πρώτη τηλεοπτική άδεια - Συνεχίζεται η μαραθώνια δημοπράτηση για τις υπόλοιπες 7

«Κλείδωσε» η πρώτη τηλεοπτική άδεια - Συνεχίζεται η μαραθώνια δημοπράτηση για τις υπόλοιπες 7
Τα αποτέλεσματα της διαδικασίας θα ανακοινωθούν με μια συνολική κυβερνητική ανακοίνωση, μετά την ολοκλήρωσή της
Η πρώτη τηλεοπτική άδεια φαίνεται να έχει «κλειδώσει», με τη μαραθώνια δημοπράτηση να συνεχίζεται για τις υπόλοιπες επτά (7).
Ειδικότερα, με βάση τους υπολογισμούς της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για την πρώτη τηλεοπτική άδεια, η διαδικασία για την πρώτη τηλεοπτική άδεια θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι η μαραθώνια διαδικασία για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών ξεκίνησε στις 9 το πρωί, στο κτήριο της ΓΓΕΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Πρώτο Θέμα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει αμέσως η δημοπράτηση της δεύτερης τηλεοπτικής άδειας, χωρίς να μεσολαβήσει χρονικό διάστημα ανάπαυσης ή ύπνου , με στόχο να έχει κι αυτή ολοκληρωθεί ως αργά απόψε το βράδυ και έως αύριο το βράδυ να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο του διαγωνισμού.
Υπενθυμίζεται πως λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία δε θα δοθούν στη δημοσιότητα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και για τις 4 άδειες, και ως εκ τούτου κανείς δε γνωρίζει ποιος «κέρδισε» την πρώτη άδεια.
Όλα αυτά θα ανακοινωθούν με μια συνολική κυβερνητική ανακοίνωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και αρθούν οι αυστηρές ρήτρες εμπιστευτικότητας που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα το πρωί.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης