Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην τελική ευθεία η είσοδος Καντώνια της Cosmos Alluminium στην ΘΕΣγάλα – Στα 3,9 εκατ. η αποτίμηση του εμπορικού σήματος

Στην τελική ευθεία η είσοδος Καντώνια της Cosmos Alluminium στην ΘΕΣγάλα – Στα 3,9 εκατ. η αποτίμηση του εμπορικού σήματος
Έγινε αποτίμηση του εμπορικού σήματος του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού, με το σχετικό τίμημα να ανέρχεται στα 3,9 εκατ. ευρώ
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το deal εισόδου της οικογένειας Καντώνια της λαρισινής βιομηχανίας Cosmos Alluminium στην ΘΕΣγάλα.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αποτίμηση του εμπορικού σήματος του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού, με το σχετικό τίμημα να ανέρχεται στα 3,9 εκατ. ευρώ.
Αν και κανείς δεν μπορεί στην παρούσα φάση να τοποθετήσει το συνολικό ύψος του τιμήματος του deal, εντούτοις να σημειωθεί ότι η οικογένεια Καντώνια έχει ήδη εισφέρει πριν από τις γιορτές το ποσό των 500.000 ευρώ (για να καλύψει ο συνεταιρισμός τις τρέχουσες υποχρεώσεις του), ενεχυριάζοντας το εμπορικό σήμα της επιχείρησης.
Το ενδιαφέρον της οικογένειας Καντώνια για την ΘΕΣγάλα είναι μεγάλο, καθώς εκτιμά ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση ο Συνεταιρισμός.
Να σημειωθεί ότι ΘΕΣγάλα έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αγορά γάλακτος αλλά και τα δικά της, καθώς δεν γνωρίζει αν τελικά θα ευοδωθούν τα μεγαλεπήβολα πλην όμως κοστοβόρα ανοίγματα που έκανε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Τα πολλά σημεία όπου στήθηκαν αυτόματοι πωλητές γάλακτος (ΑΤΜ), δεν φαίνεται να εκπληρώνουν τους πόθους της διοίκησης για πληθώρα ενδιαφερομένων οι οποίοι θα σπεύσουν να τα αποκτήσουν μέσω δικαιόχρησης (franchise) και μάλιστα στην τιμή των 120.000 ευρώ για την Αθήνα, και των 95.000 ευρώ για την Θεσσαλονίκη.
Σήμερα η εταιρεία διαθέτει μέσω των 62 καταστημάτων αυτόματων πωλητών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα 1.080 τόνους φρέσκο γάλα μηνιαίως.
Η εταιρεία σταδιακά προσθέτει δίπλα στους αυτόματους πωλητές και τα παντοπωλεία.
Από τους 13 κωδικούς, με τα καταστήματα ΘΕΣγάλα ΣΥΝ ανέβασε τους κωδικούς προϊόντων σε 100, προφέροντας μια ευρεία γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων για τα νοικοκυριά.
Το 2017 ο τζίρος της ΘΕΣγάλα ανήλθε σε 25 εκατ. ευρώ, ενώ το τρέχον έτος αναμένεται να κλείσει αυξημένος πέριξ του 10% σε σύγκριση με το 2018.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης