Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Prodea: Εγκρίθηκε η τροποποίηση άρθρου του Καταστατικού από την Έκτακτη ΓΣ

tags :
Prodea: Εγκρίθηκε η τροποποίηση άρθρου του Καταστατικού από την Έκτακτη ΓΣ
Τί αποφάσισε η Έκτακτη ΓΣ της Prodea
Κατ' εφαρμογή του άρθρου 4.1.3.3 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΡΟΝΤΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας που συνεδρίασε την 19η Ιανουαρίου 2023 με την παρουσία μετόχων που εκπροσωπούσαν 242.507.753 κοινές ονομαστικές μετοχές, ήτοι με απαρτία 94,92% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, κατόπιν ψηφοφορίας (έγκυρες ψήφοι 242.507.753) επί του μόνου θέματος της ημερήσιας διάταξης, όπως αναφέρεται στην από 29.12.2022 πρόσκληση, αποφάσισε τα εξής:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ
Την τροποποίηση (συμπλήρωση) του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας με την προσθήκη σε αυτό νέας παραγράφου 4 η οποία ενσωματώνει την πρόβλεψη του άρθρου 82 παρ. 2 του Ν. 4548/2018 για τη δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου σε περίπτωση θανάτου, παραίτησης ή εξ άλλου λόγου απώλειας της ιδιότητας του μέλους Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς την εκλογή αντικαταστάτη, ως εξής:
«4. Σε περίπτωση παραίτησης, θανάτου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απώλειας της ιδιότητας μέλους ή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τα υπόλοιπα μέλη μπορούν να συνεχίσουν τη διαχείριση και την εκπροσώπηση της Εταιρείας και χωρίς την αντικατάσταση των ελλειπόντων μελών, σύμφωνα με την παράγραφο 3, με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός αυτών υπερβαίνει το ήμισυ των μελών, όπως είχαν πριν από την επέλευση των παραπάνω γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση τα μέλη αυτά δεν επιτρέπεται να είναι λιγότερα των τριών (3)».

ΥΠΕΡ 242.507.753 μετοχές (100%)
ΚΑΤΑ 0 μετοχές (0%)
ΑΠΟΧΗ 0 μετοχές (0%)
Δε συζητήθηκαν άλλα θέματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης