Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η JP Morgan ενδιαφέρεται για την ανεργία των νέων και προχωρά σε προγράμματα ύψους 75 εκατ. δολ.

tags :
Η JP Morgan ενδιαφέρεται για την ανεργία των νέων και προχωρά σε προγράμματα ύψους 75 εκατ. δολ.
Πρωτοβουλία της επενδυτικής αμερικανικής τράπεζας για την παροχή ευκαιριών σε νέους ανθρώπους
Προγράμματα ύψους 75 εκατ. δολ. ανακοίνωσε πρόσφατα η αμερικανική επενδυτική τράπεζα JP Morgan, σε μία πενταετή παγκόσμια πρωτοβουλία της για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων και προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη πρόσβαση σε οικονομικές ευκαιρίες.
Με την παγκόσμια οικονομία να επιζητά ένα πιο ειδικευμένο εργατικό δυναμικό, η πρωτοβουλία «Νέες Ικανότητες για Νέους» είναι σχεδιασμένο να αυξήσει δραστικά τον αριθμό νέων ανθρώπων που ολοκληρώνουν πορείες καριέρας που ξεκινούν στο Λύκειο και τελειώνουν με μεταπτυχιακά και πιστοποιήσεις που συνάδουν με καλύτερα πληρωμένες και υψηλότερης ζήτησης θέσεις εργασίας.
«Οι οικονομικές ευκαιρίες απομακρύνονται όλο και περισσότερο για εκατομμύρια νέους ανθρώπους», λέει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan Chase, Jamie Dimon.
«Πρόκειται για μία κρίση όπου μόνο το 60% των νέων μαθητών σε περιοχές με υψηλή φτώχεια αποφοιτούν από το Λύκειο και περισσότεροι από 5 εκατ. νέοι βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας και εκπαίδευσης», σημειώνει ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης