Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cashin (UBS): Οι πιθανότητες είναι ενάντια σε μια θετική αντίδραση της αγοράς στην ομιλία Trump

Cashin (UBS): Οι πιθανότητες είναι ενάντια σε μια θετική αντίδραση της αγοράς στην ομιλία Trump
Ορισμένες μετοχές, όπως οι μετοχές της αμυντικής βιομηχανίας, αναμένεται να ενισχυθούν, όπως και να είναι η ομιλία Trump
Οι πιθανότητες είναι ενάντια σε μία θετική αντίδραση της αγοράς στην ομιλία Donald Trump.
Αυτό υποστηρίζει ο Art Cashin της UBS, τονίζοντας πως, με τους επενδυτές να αναμένουν με αγωνία λεπτομέρειες για τα σχέδια της αμερικανικής διοίκησης, οι πιθανότητες είναι 3-2 ότι η αγορά θα αντιδράσεις αρνητικά στην ομιλία του προέδρου Trump στο Κογκρέσο.
Όπως σημείωσε, μιλώντας στο CNBC, «για να υπάρξει θετική αντίδραση, θα πρέπει ο πρόεδρος να πει τα σωστά πράγματα, να δώσει αρκετές πληροφορίες, ελπίδα, αλλά και ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο να αντιληφθούν οι αγορές».
Αντιθέτως, απλώς μια ρητορική γεμάτη υποσχέσεις από τον πρόεδρο δε μπορεί να προκαλέσει την καλύτερη δυνατή αντίδραση, είπε ο Cashin.
Επιπλέον, «το Κογκρέσο, τόσο οι Δημοκρατικοί, όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι, πρέπει να φανεί ότι θα εργαστούν πάνω στις πολιτικές του Trump και θα τις εγκρίνουν», συνέχισε.
«Αν κάτι από αυτά δε γίνει, τότε η πιθανότητα μια λογικής, αρνητικής αντίδρασης από την αγορά αυξάνεται», τόνισε ο Cashin.
Πάντως, ορισμένες μετοχές, όπως οι μετοχές της αμυντικής βιομηχανίας, αναμένεται να ενισχυθούν, όπως και να είναι η ομιλία Trump.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης