Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Απολαύστε ένα νέο επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας, ευκολίας και υγιεινού στεγνώματος με τα στεγνωτήρια της LG

tags :
Απολαύστε ένα νέο επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας, ευκολίας και υγιεινού στεγνώματος με τα στεγνωτήρια της LG
Με την αγορά ενός LG στεγνωτηρίου αποκτάτε ένα χρηστικό δώρο που κάνει το στέγνωμα ευκολότερο
Τους χειμερινούς μήνες, το στέγνωμα των ρούχων δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση.
Η LG Electronics (LG) δίνει τη λύση στους καταναλωτές με τα προηγμένα στεγνωτήρια που διαθέτει, για ρούχα στεγνά και καθαρά, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα μοναδικό δώρο.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 έως και το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά ενός LG στεγνωτηρίου από τα καταστήματα Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Buying Groups, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν ένα αξεσουάρ πλύσης, το συνδετικό ράφι (stacking kit) για τοποθέτηση του επάνω στο πλυντήριο ρούχων.
Οι κωδικοί που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια είναι οι RC80V9AV3W, RC80U2AV4Q, RC90V9AV2W, RC90U2AV4Q.
Τα συγκεκριμένα στεγνωτήρια της LG ενσωματώνουν καινοτόμες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία, όπως την DUAL Inverter Heat Pump™, που συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 22%, φτάνοντας το υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής απόδοσης.
Διευρύνει το φάσμα της ταχύτητας κυκλοφορίας από πολύ υψηλές στροφές σε χαμηλές, χωρίς την ανάγκη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης.
Παράλληλα, διαθέτουν την τεχνολογία Eco Hybrid™ που εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια, ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.
Ακόμη, ο Συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού εξασφαλίζει την κατάλληλη ροή αέρα, διατηρώντας υψηλή απόδοση στεγνώματος, ενώ δεν απαιτεί καθαρισμό.
Επιπλέον, τα ρούχα διατηρούνται ακόμη περισσότερο, χάρη στο πρόγραμμα Allergy Care που μειώνει κατά 99,9% τα ακάρεα από την οικιακή σκόνη, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα.
Εξίσου σημαντικά είναι και το διπλό φίλτρο που φιλτράρει το χνούδι, καθώς και ητεχνολογία αντλίας θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας, που μειώνει τις ζάρες, φροντίζοντας απαλά τα ευαίσθητα ρούχα.
Επίσης, ο αισθητήρας στεγνώματος προστατεύει τα ρούχα από τη ζημιά που προκαλεί η υπερβολική θερμότητα.
Τέλος, τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν το ThinQ™ που επιτρέπει την εύκολη αλληλεπίδραση και την πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης