Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Μείζον πολιτικό ζήτημα να μην ξέρουμε που πήγαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ

Σκουρλέτης: Μείζον πολιτικό ζήτημα να μην ξέρουμε που πήγαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ
Αντιπερισπασμός η υπόθεση Παπαδημούλη υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Για μείζον πολιτικό ζήτημα έκανε λόγο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης αναφερόμενος στην υπόθεση της διάθεσης των 20 εκατομμυρίων ευρώ στα ΜΜΕ στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον κορωνοϊό.
«Το μείζον πολιτικό ζήτημα, αλλά κι αυτό που τελικά θίγει την υπόληψη των δημοσιογράφων, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιμετωπίζει ισοπεδωτικά, είναι η ακρότητα, σε μια σύγχρονη δημοκρατία, να μη ξέρουμε που πήγαν 20 εκατομμύρια ευρώ τα οποία διαχειρίστηκε η κυβέρνηση με αδιαφανή τρόπο.
Πόσα δόθηκαν σε ποιον και με ποια κριτήρια» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Σκουρλέτης.
«Αν κάποιος θίγει την υπόληψη των δημοσιογράφων, των επιχειρηματιών του χώρου, είναι η κυβέρνηση η οποία αφήνει σκιές. Αφήνει σκιές οι οποίες, ενδεχομένως, “λερώνουν” αρκετούς που δεν θα έπρεπε» είπε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η δική μας πρόθεση ήταν να αναδείξουμε την πολιτική διάσταση του προβλήματος.
Αυτή ακριβώς που συζητάμε.
Και νομίζω ότι τα καταφέραμε.
Αυτό το σποτ συνέβαλε ώστε να αναδειχθεί -και να συζητάμε τώρα δύο 24ωρα- αυτό το θέμα κι αυτό έχει τεράστια πολιτική σημασία» υπογράμμισε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος ανέδειξε και τη διαφορά προσέγγισης απέναντι στα ΜΜΕ, μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αυτή της ΝΔ.
«Την εποχή της Συμφωνίας των Πρεσπών, το αντίστοιχο υπουργείο είχε κάνει ενημερωτική καμπάνια.
Σας καλώ να ψάξετε και να βρείτε με ποια κριτήρια και σε ποια Μέσα είχαν δοθεί χρήματα.
Εκεί θα δείτε τι σημαίνει αντικειμενική ενίσχυση των ΜΜΕ, ανεξάρτητα αν μας “λιβανίζουν” ή όχι» είπε ο κ.Σκουρλέτης.
Ερωτηθείς για την υπόθεση Παπαδημούλη με τα ακίνητα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η επιλογή να συζητάμε επί 20 ημέρες για μια περίπτωση όπως του Δημήτρη Παπαδημούλη, η οποία είναι καθ’ όλα νόμιμη, όταν άλλα πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για υπέρογκα δάνεια, κι αυτά εμφανίζονται στα Πόθεν Έσχες τους, είναι ένας αντιπερισπασμός από το μείζον ζήτημα της δημοκρατίας που συζητούσαμε πριν από λίγο, τον αδιαφανή τρόπο χρηματοδότησης Μέσων με σκοπό να “λιβανίζουν” την κυβέρνηση από το πρωί μέχρι το βράδυ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης