Σταϊκούρας (ΥΠΟΙΚ) προς ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν έχει να κρύψει τίποτε, ούτε για το παρόν ούτε για το παρελθόν της

Σταϊκούρας (ΥΠΟΙΚ) προς ΣΥΡΙΖΑ:  Η ΝΔ  δεν έχει να κρύψει τίποτε, ούτε για το παρόν ούτε για το παρελθόν της
"Ο  κ. Τσακαλώτος και η κ. Αχτσιόγλου, με τις ατεκμηρίωτες προκάτ αξιολογήσεις τους προσπαθούν να θολώσουν την πραγματικότητα", τονίζει ο Χρ. Σταϊκούρας


«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να κρύψει τίποτε, ούτε για το παρόν ούτε για το παρελθόν της.
Μπορούμε να πάμε δε, όσο πίσω επιθυμούν», απαντά εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας, στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Ευ. Τσακαλώτο.
Ο κ. Σταϊκούρας, απαντώντας στην κοινή δήλωση της Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου, παραθέτει πίνακα και το αντίστοιχο διάγραμμα, με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΛΣΤΑΤ, για την πορεία της μεγέθυνσης/ύφεσης της ελληνικής οικονομίας και της μέσης επίδοσης των χωρών της Ευρωζώνης, για την περίοδο 2001 έως 2019.

«Και τούτο γιατί ο κ. Τσακαλώτος και η κ. Αχτσιόγλου, με τις ατεκμηρίωτες προκάτ αξιολογήσεις τους προσπαθούν να θολώσουν την πραγματικότητα και αποκλειστικά να υπηρετήσουν πολιτικές-κομματικές στοχεύσεις», όπως  εξηγεί  ο  κ. Σταϊκούρας.
C:\Users\user\Downloads\image003.png
Όπως τονίζει ο υπουργός Οικονομικών, «οι αριθμοί μιλάνε με σαφήνεια.
Δεν επιτρέπουν στρεψοδικίες.
Αποκαλύπτουν τις συγκριτικά καλύτερες επιδόσεις ως προς τον ρυθμό μεγέθυνσης/ύφεσης της ελληνικής οικονομίας κατά τις περιόδους διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».
«Συνεπώς, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να κρύψει τίποτε, ούτε για το παρόν ούτε για το παρελθόν της.
Μπορούμε να πάμε δε, όσο πίσω επιθυμούν.
Προς το παρόν αυτά», καταλήγει ο κ. Σταϊκούρας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS