Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Πέντε τραυματίες και 23 συλλήψεις στις διαδηλώσεις υπέρ του Trump στο Καπιτώλιο

ΗΠΑ: Πέντε τραυματίες και 23 συλλήψεις στις διαδηλώσεις υπέρ του Trump στο Καπιτώλιο
Συμπλοκές ξέσπασαν ανάμεσα σε διαδηλωτές και αντι-διαδηλωτές όταν άγνωστος άρχισε να πυροβολεί το πλήθος
Πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν στην Ουάσιγκτον, οι τέσσερις εκ των οποίων σοβαρά από μαχαίρι και σφαίρα, στη διάρκεια διαδηλώσεων υπέρ τηςε παραμονής του Donald Trump στην προεδρία των ΗΠΑ.
Οι υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου αρνούνται να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες ζητώντας την παραμονή Trump στον Λευκό Οίκο για «άλλα τέσσερα χρόνια» επιμένοντας στις αναπόδεικτες καταγγελίες του Trump για «μαζική νοθεία» στις προεδρικές εκλογές.
Συμπλοκές ξέσπασαν σε διάφορα σημεία ανάμεσα σε διαδηλωτές και αντι-διαδηλωτές το βράδυ του Σαββάτου (12/12)  με την αστυνομία της Πολιτείας της Ουάσινγκτον (βορειοδυτικές ΗΠΑ) να ανακοινώνει μέσω του Twitter τη σύλληψη του ατόμου που άρχισε να πυροβολεί μέσα στο πλήθος, έπειτα από συγκρούσεις κοντά στο κτίριο του Καπιτωλίου της πολιτείας στην Ολύμπια.
Στην αμερικανική πρωτεύουσα, τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν και νοσηλεύονται «με σοβαρά τραύματα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πυροσβεστών και των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας της πρωτεύουσας Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, 23 άνθρωποι συνελήφθησαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης