Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βουλή οι δικογραφίες για τηλεοπτικές άδειες του 2016 και την εταιρεία Folli Follie

Στη Βουλή οι δικογραφίες για τηλεοπτικές άδειες του 2016 και την εταιρεία Folli Follie
Το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβίβασε στη Βουλή τις δικογραφίες για τις τηλεοπτικές άδειες και τη Folli-Follie
Στη Βουλή διαβιβάστηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι δικογραφίες για τη Folli-Follie και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016.
Πιο αναλυτικά, στη δικογραφία της Folli-Follie υπάρχουν αναφορές σε δύο πρώην υπουργούς, τον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Αλέξανδρο Χαρίτση, στο πλαίσιο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στελέχους της εταιρείας με τον τότε μεγαλομέτοχό της Τζώρτζη Κουτσολιούτσο.
Οι αναφορές για τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, έχουν μείνει και διερευνώνται από τις εισαγγελικές αρχές.

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Όσον αφορά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, σχετίζεται με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.
Η δικογραφία εστάλη στη Βουλή καθώς ο επιχειρηματίας που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό, έχει καταγγείλει στις δικαστικές αρχές τον διαγωνισμό ως στημένο και κατονομάζει ως τον άνθρωπο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση του τον τότε υπουργό Νίκο Παππά.
Την έρευνα για τις καταγγελίες Καλογρίτσα διενήργησε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και σύμφωνα με πληροφορίες η πορεία του συγκεκριμένου φακέλου θα εξαρτηθεί από την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης