Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεχίζεται η πτώση της Tesla - Ο ρόλος του... αδερφού Musk και το bitcoin

tags :
Συνεχίζεται η πτώση της Tesla - Ο ρόλος του... αδερφού Musk και το bitcoin
Η Tesla αναμένει να αρχίσει να δέχεται bitcoin ως μέθοδο πληρωμής για τα προϊόντα της στο εγγύς μέλλον
Σχετικά Άρθρα
Κάτω από τα 800 δολάρια κινείται η μετοχή της Tesla σήμερα, συνεχίζοντας την πτώση της, καθώς η αγορά έχει εκλάβει τις τελευταίες πωλήσεις από τον αδερφό του ιδρυτή, Elon Musk, Kimbal, ως σήμα κορύφωσης της μετοχής.
Ειδικότερα, η μετοχή σημειώνει απώλειες 1,6% στα 798 δολάρια, με έντονη νευρικότητα, διευρύνοντας την πτώση από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Kimbal Musk, αδελφός του Διευθύνοντος Συμβούλου της Tesla, Elon Musk, πούλησε 30.000 μετοχές της εταιρείας, για περίπου 25,6 εκατομμύρια δολάρια.
Αρνητικά εκτιμούν οι αναλυτές λειτουργεί και η ανακοίνωση της Tesla ότι θα επενδυσει 1,5 δισ. δολάρια σε bitcoin.

Άλμα 400% σε ένα χρόνο

Οι εν λόγω πωλήσεις έρχονται μετά από μια δραματική πορεία της Tesla, η οποία εντάχθηκε στο S&P 500 στα τέλη του περασμένου έτους.
Η τιμή της μετοχής της έχει σημειώσει κέρδη πάνω από 400% τους τελευταίους 12 μήνες.
Οι πωλήσεις του Kimbal Musk έγιναν μόλις πάνω από 850 δολάρια, ενώ αντιπροσωπεύουν περίπου το 5% του μεριδίου του στην Tesla.
Ο Kimbal Musk, ήταν προηγουμένως μέλος του διοικητικού συμβουλίου για το Chipotle Mexican Grill.
chart.jpeg

Οι επενδύσεις της Tesla

Η Tesla αναμένει να αρχίσει να δέχεται bitcoin ως μέθοδο πληρωμής για τα προϊόντα της στο εγγύς μέλλον, η αναφορά αυτή σε συνδυασμό με τις επενδύσεις 1,5 δισεκ. δολαρίων έχουν οδηγήσει σε νέο ράλι το Bitcoin.
Η Tesla η εταιρία ηλεκτρονικών αυτοκινήτων επένδυσε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στη δημοφιλή κρυπτογράφηση, τον Ιανουάριο 2021 και σκοπεύει να αρχίσει να αποδέχεται τα κρυπτονομίσματα ως μέθοδο πληρωμής στο εγγύς μέλλον.
Τον Ιανουάριο του 2021, ενημερώσαμε την επενδυτική μας πολιτική για να μας παρέχουμε περισσότερη ευελιξία για περαιτέρω διαφοροποίηση και μεγιστοποίηση των αποδόσεων των μετρητών μας.
Η Tesla δεν είναι η πρώτη εταιρεία που μετατρέπει ένα μέρος των μετρητών της σε bitcoin, με την MicroStrategy να υιοθετεί αυτήν την πολιτική τον περασμένο χρόνο.
Μπορούμε να επενδύσουμε ένα μέρος των μετρητών σε ορισμένα εναλλακτικά αποθεματικά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, του χρυσού, των κεφαλαίων ανταλλαγής χρυσού και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης