Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Ρόδο η Σακελλαροπούλου για τον εορτασμό της 73ης επετείου από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Στο Ρόδο η Σακελλαροπούλου για τον εορτασμό της 73ης επετείου από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Tο πρωί της Κυριακής 7/3 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να καταθέσει στεφάνι στο Βωμό της πατρίδος

Στη Ρόδο βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τον εορτασμό της 73ης επετείου από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.
Στο νησί την κ. Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Συνάντηση με τον μητροπολίτη Ρόδου

Με τον μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6/3 η κ. Σακελλαροπούλου, η οποία νωρίτερα, συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.
Με αφορμή την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Ρόδου, Α. Καμπουράκης δήλωσε ότι «σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στη Ρόδο, την πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 73ης Επετείου της Ενσωμάτωσης των νησιών μας με την Μητέρα Ελλάδα.
Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρόδο σε μια δύσκολη συγκυρία για το νησί μας, και σε έναν ιδιαίτερο εορτασμό της Επετείου της 7ης Μαρτίου, αποτελεί ύψιστη τιμή για την περιοχή μας. Το μήνυμα της Ενσωμάτωσης και των αγώνων των προγόνων μας για την απελευθέρωση των νησιών μας είναι διαχρονικό και αποτελεί την πυξίδα μας στη σημερινή εποχή που μαχόμαστε για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.»
Σημειώνεται ότι το πρωί της Κυριακής 7/3 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να καταθέσει στεφάνι στο Βωμό της πατρίδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης