Κοινωνία

Ένωση Αστυνομικών: Δεν θα αφήσουμε τραγικές μειοψηφίες να δηλητηριάσουν τις σχέσεις αστυνομικού - πολίτη

Ένωση Αστυνομικών: Δεν θα αφήσουμε τραγικές μειοψηφίες να δηλητηριάσουν τις σχέσεις αστυνομικού - πολίτη
Οι σχέσεις αστυνομικού – πολίτη έχουν σφυρηλατηθεί μέσα από δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους
Σχετικά Άρθρα
«Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται.
Οι σχέσεις αστυνομικού – πολίτη έχουν σφυρηλατηθεί μέσα από δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία μνημονιακά – πανδημικά χρόνια και δεν θα επιτρέψουμε σε τραγικές μειοψηφίες που στερούνται πολιτικής, κοινωνικής και δημοκρατικής αγωγής και κουλτούρας να δηλητηριάσουν αυτές τις σχέσεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, σχετικά με τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Στα πρόσφατα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη Νέα Σμύρνη, όλοι μας γίναμε μάρτυρες εικόνων σκληρής βίας εναντίον των αστυνομικών.
Αποτέλεσμα αυτών των επεισοδίων, ήταν να τραυματιστούν τουλάχιστον δέκα (10) συνάδελφοί μας και ένας εξ’ αυτών πολύ σοβαρά.
Η βιαιότητα εναντίον των εργαζομένων αστυνομικών, ήταν πρωτοφανής και από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή.
Από την έρευνα που διενεργείται από την Υπηρεσία, προκύπτει πως όλοι όσοι συμμετείχαν στα θλιβερά γεγονότα, δεν έχουν σχέση με φιλήσυχους κατοίκους της Νέας Σμύρνης. Αντίθετα, αποδεικνύεται πως πρόκειται για άτομα του υπόκοσμου, σκληρούς χούλιγκαν με αρκετούς εξ’ αυτών να έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν και να έχουν συμμετοχή στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται.
Οι σχέσεις αστυνομικού – πολίτη έχουν σφυρηλατηθεί μέσα από δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, ειδικά τα τελευταία μνημονιακά – πανδημικά χρόνια και δεν θα επιτρέψουμε σε τραγικές μειοψηφίες που στερούνται πολιτικής, κοινωνικής και δημοκρατικής αγωγής και κουλτούρας να δηλητηριάσουν αυτές τις σχέσεις.
Ευχόμαστε περαστικά σε όλους τους συναδέλφους μας και γρήγορη ανάρρωση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης