Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Η μεγάλη επαναφορά Great Reset… μετατρέπει την παγκόσμια κοινωνία σε ζωολογικό κήπο

Η μεγάλη επαναφορά Great Reset… μετατρέπει την παγκόσμια κοινωνία σε ζωολογικό κήπο
Η ιστορία είναι γεμάτη με ιδεολογίες που επιδιώκουν να σώσουν τους ανθρώπους είτε από τον εαυτό τους είτε από κάποιον εχθρό ορατό ή αόρατο.
Σχετικά Άρθρα

Oι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης πιέζουν για την «Μεγάλη Επαναφορά ή Great Reset».
Η νοοτροπία των θιασωτών της παγκοσμιοποίησης είναι παρόμοια με ένα ζωολογικό κήπο αναφέρει το American Thinker.
Επί του παρόντος, οι ζωολογικοί κήποι έχουν τα ζώα που φυλάσσουν, υπό περιορισμό, αλλά παραμένει στην πλειοψηφία των πολιτών η ελπίδα ότι τα ζώα μπορούν να απελευθερωθούν.
Η ιστορία είναι γεμάτη με ιδεολογίες που επιδιώκουν να σώσουν τους ανθρώπους είτε από τον εαυτό τους είτε από κάποιον εχθρό ορατό ή αόρατο.
Μέχρι πρόσφατα, όπως δείχνει ο 20ος αιώνας, έχει λάβει τη μορφή πολιτικών ιδεολογιών
Για εκείνους που υποστηρίζουν τον μαρξισμό, η ιδεολογία επιδίωξε να καθαρίσει τους λαούς από τα λάθη και τις επιθυμίες του παρελθόντος.
Επιδίωξαν όλες οι ιδεολογίες, μαρξισμός – κομμουνισμός, σοσιαλισμός, εθνικοσοσιαλισμός την μεγάλη επαναφορά.
Τις περισσότερες φορές, η μεγάλη επαναφορά συνοδεύτηκε από μια θάλασσα αίματος και βίας.
Τα αντικείμενα της σωτηρίας (οι άνθρωποι) συχνά πέθαναν βίαια ή κατέληξαν με τις ίδιες συνθήκες ή και χειρότερες.
Στο επίκεντρο αυτών ο κομμουνισμός, φασισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός - ναζισμός.

Κάποιοι θα πουν, τι γίνεται με τον καπιταλισμό;


Όποια και αν είναι τα δεινά του καπιταλισμού που είναι πολλά, πρέπει να εξετάσουμε τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρθηκαν κατά τον 20ο αιώνα και ο καπιταλισμός ήταν το λιγότερο χειρότερο από όλα τα άλλα.
Μερικοί είπαν ότι η ιστορία είναι μόνο μια επανάληψη καταραμένων πραγμάτων.
Η παγκοσμιοποίηση που επιχειρείται εδώ και δεκαετίες έχει ένα στόχο, δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος μπορεί μόνος του να τα καταφέρει, οπότε χρειάζεται μια κεντρική καθοδήγηση.
Η λύση που προτείνουν είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση που θα διαχειρίζεται όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.
Η σωτηρία της ανθρωπότητας είναι χθεσινή λύση.
Η σωτηρία του Πλανήτη Γη από την ανθρωπότητα είναι το εισιτήριο για να μπείτε υποχρεωτικά – όχι προαιρετικά - στον ζωολογικό κήπο.
Σε έναν ζωολογικό κήπο, τα ζώα είναι περιορισμένα.
Η διατροφή τους, η αναπαραγωγή, η αλληλεπίδραση με άλλα είδη, η κατανάλωση πόρων κ.λπ. διαχειρίζονται προσεκτικά, ανάλογα με τους στόχους διαχείρισης του ζωολογικού κήπου.
Όταν η ασθένεια, η αναπηρία ή η ηλικία των ζώων μετατρέπεται σε ευθύνη, θανατώνονται.
Τον 21ο αιώνα, ο Covid 19 έδωσε στους διανοούμενους και στους πολιτικούς και στα μέσα ενημέρωσης την δυνατότητα να μετατρέψουν τη σύγχρονη ζωή σε έναν τεράστιο ζωολογικό κήπο.
Όποια και αν είναι η ρίζα του κορωνοϊού εάν δηλαδή προήλθε από το κέντρο ιολογίας του Wuhan της Κίνας ή από άλλη αιτία η κυρίαρχη ελίτ έχει αγκαλιάσει με πάθος τη χρησιμότητα του κορωνοιού ως εργαλείο για την αναδιάταξη των κοινωνιών και οικονομιών σε όλο τον κόσμο.
Μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά δεν θυμόμαστε άλλη εποχή που οι κυβερνήσεις του κόσμου ενήργησαν με τόσο αξιοσημείωτη ομοιομορφία και με τέτοιο συντονισμό.
Η κατάρρευση που προκαλείται από τον κορωνοιό στις θέσεις εργασίας, εισόδημα, κινητικότητα, πρόσβαση, διανομή, κατασκευή, γεωργία κ.λπ.) ήταν ταχύτατη και σχεδόν ομοιόμορφη σε όλο τον πλανήτη.
Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της παγκοσμιοποίησης, όλοι ενήργησαν με τον ίδιο τρόπο για να εφαρμόσουν τις ίδιες πρακτικές.

Πότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό;

Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα.
Στο μέλλον η άρχουσα τάξη θα καθορίσει τα «δικαιώματα» και τα προνόμια τα οποία θα παραχωρούνται μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που συμμορφώνονται.
Η παγκόσμια κινητικότητα έχει πέσει κατακόρυφα, επιβάλλεται ο αναγκαστικός περιορισμός, οι θέσεις εργασίας δέχθηκαν μεγάλη πίεση, τα αγαθά μειώνονται, η αστυνόμευση είναι πανταχού παρούσα και τιμωρείται η μη συμμόρφωση.
Η ελίτ έχει μετατρέψει τον κόσμο σε ζωολογικό κήπο, με την ελίτ να διατηρεί τον ρόλο του φύλακα και τους υπόλοιπους όλους εμάς τον ρόλο των ζώων που πρέπει να εκπαιδευτούν.
Η δύναμη του ελέγχου της ανθρώπινης δραστηριότητας ήταν πάντα στόχος.
Η ώθηση προς τον ολοκληρωτισμό είναι τόσο παλιά όσο η βρωμιά.
Όσοι έχουν τη δύναμη να το δοκιμάσουν πάντοτε έκαναν ότι χρειάζεται.
Τα καλά νέα είναι ότι τα ζώα σε αυτόν τον σχεδιαζόμενο ζωολογικό κήπο είναι πιο καινοτόμα, δημιουργικά, προσαρμοστικά και ανθεκτικά σε σχέση με το παρελθόν.
Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να καταφέρουν να απελευθερωθούν από τον ζωολογικό κήπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης