Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ο Γενικός Δείκτης συσσωρεύει αλλά αυτές οι μετοχές «πετάνε»

Ο Γενικός Δείκτης συσσωρεύει αλλά αυτές οι μετοχές «πετάνε»
Εθνική και Alpha Bank καταγράφουν σήμερα νέο υψηλό, σχεδόν 14 μηνών η Εθνική και 13 μηνών η Alpha σε ενδοσυνεδριακό επίπεδο
Σχετικά Άρθρα

(Update) Μπορεί ο γενικός δείκτης και σήμερα να δείχνει διαθέσεις συσσώρευσης γύρω από τις 900 μονάδες, αρκετές μετοχές όμως λόγω του επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος βρίσκονται σε νέα υψηλά.
Ξεκινώντας από τις τράπεζες, Εθνική και Alpha Bank καταγράφουν σήμερα νέο υψηλό, σχεδόν 14 μηνών η Εθνική και 13 μηνών η Alpha σε ενδοσυνεδριακό επίπεδο.
Η Alpha Bank με την άνοδο των τελευταίων συνεδριάσεων προσπαθεί να «κλείσει» την απόσταση που τη χωρίζει, διαγραμματικά, από τις δύο άλλες συστημικές.
Σε νέα υψηλά 13 μηνών διαπραγματεύεται και η Fourlis μετά την πετυχημένη όπως φαίνεται προσπάθεια υπέρβασης των 4,50 ευρώ.
Η ΕΤΕ είχε υψηλό ημέρας στα 2,72 ευρώ και έκλεισε στα 2,6980 ευρώ, η ΑΛΦΑ υψηλό στα 1,1770 ευρώ, αλλά έκλεισε με οριακές απώλειες 0,22% και στα 1,1540 ευρώ και η Fourlis υυψηλό στα 4,7050 ευρώ και κλείσιμο στα 4,69 ευρώ.
Κοντά στα υψηλά της έκλεισε και η Coca Cola με υψηλό ημέρας στα 28,40 ευρώ και υψηλό 52 εβδομάδων στα 28,46 ευρώ.
Εκτός υψηλής κεφαλαιοποίησης καλοί αγοραστές εμφανίστηκαν σε αρκετές μετοχές και τις οδηγούν υψηλότερα.
Η Attica Group, η οποία έχει πληγεί από την πανδημία, αλλά είναι και από τις ελάχιστες μετοχές που δεν έχουν απομακρυνθεί από τα χαμηλά τους, ενισχύθηκε 23,26% και έκλεισε στα 1,06 ευρώ. 
Το αγοραστικό ενδιαφέρον στην Intracom αναζωπυρώθηκε και πάλι με τη μετοχή να κλείνει με άνοδο 10,32% και στα 1,39 ευρώπου είναι και υψηλό 52 εβδομάδων και γράφθηκε λίγες μέρες νωρίτερα.
Πολύ καλή η κίνηση και από τη Reds λόγω των προσδοκιών για την επένδυση στο Κτήμα Καμπά.
Η MIG ενισχύυθηκε για τέταρτη συνεδρίαση +14,88%, αλλά η τιμή της μετοχής είναι τόσο χαμηλή, όπου μικρές αλλαγές στην τιμή φέρνουν μεγάλες ποσοστιαίες μεταβολές.
Καλή εικόνα αν και με μικρό όγκο για Moda Bagno και Ιντερτέκ.
Με καλύτερες συναλλαγές ενισχύθηκε 4,85% η AS Company, η οποία διαθέτει υψηλή ρευστότητα και θα προχωρήσει σε επιστροφή κεφαλαίου και φέτος.ρ
Ανοδικά τέλος κινήθηκαν Logismos, Κλωστήρια Ναυπάκτου, Πλαίσιο και Revoil.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης