Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Putin και Biden τονίζουν την ανάγκη αποκλιμάκωσης, ωστόσο οι απόψεις των δύο ηγετών διαφέρουν

Κρεμλίνο: Putin και Biden τονίζουν την ανάγκη αποκλιμάκωσης, ωστόσο οι απόψεις των δύο ηγετών διαφέρουν
Ο Peskov διευκρίνισε ότι ο Putin είναι αυτός που θα αποφασίσει τις κυρώσεις θα επιβάλει η Ρωσία στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, όπως και ο Ρώσος ομόλογός του Putin, επιθυμεί τον διάλογο, αφού ο Joe Biden κάλεσε χθες Πέμπτη 15/4 σε «αποκλιμάκωση», όμως πρόσθεσε ότι οι απόψεις των δύο ηγετών διαφέρουν σε ό,τι αφορά την ανάγκη να γίνονται σεβαστά τα συμφέροντα της άλλης πλευράς.
«Ο πρόεδρος Putin ήταν ο πρώτος που μίλησε για την ανάγκη να εξομαλυνθούν οι σχέσεις και να υπάρξει αποκλιμάκωση (…) είναι λοιπόν θετικό ότι συμπίπτουν οι απόψεις των δύο ηγετών», σχολίασε σήμερα ο Peskov, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
«(Ο πρόεδρος) έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε τον διάλογό μας στο επίπεδο που είναι έτοιμοι για το ίδιο οι εταίροι μας», πρόσθεσε ο Peskov.
Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σχολίασε ότι Putin και Biden «δεν μοιράζονται τις ίδιες απόψεις» για την ανάγκη να συνεργαστούν λαμβάνοντας υπόψη η μία χώρα τα συμφέροντα της άλλης.
Ο Peskov διευκρίνισε ότι ο Putin είναι αυτός που θα αποφασίσει τις κυρώσεις θα επιβάλει η Ρωσία στις ΗΠΑ.

Η Φινλανδία προσφέρεται να φιλοξενήσει μια σύνοδο κορυφής

Η Φινλανδία προσφέρθηκε να φιλοξενήσει μια σύνοδο κορυφής του Αμερικανού προέδρου Joe Biden με τον Ρώσο ομόλογό του Putin, όπως ανακοίνωσε σήμερα  16/4 το Ελσίνκι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης